Kész horror! Szeretnék valamit lépni, de nem tudom, mi lenne a helyes, célravezető megoldás? Másodikos lányom retteg.
Eslő kör tanítónénivel beszélj és kérd meg,hogy a kislány szüleinek hívja fel a figylemét a hoirorr ártalmasságára. 2 kör hívd meg magatokhoz játszani a bartánőt és játszatok nem horrosot.. bséázlgessetek arról,ohgy milyen is valójában a viláűg..
3 kör te beszélsz a szüleivel.
Szia.
Nekünk is van egy kis mesélőnk.Kisfiú és szellemsztorival látja el az osztályt.A kislányom meg egészen beleéli magát néha,de nem fél,mindig azt mondja olyan jó eljátszani,hogy ők nyomozgatnak.Azt hiszem a kisfiú Scoby-Doo rajongó:)
Én mondtam a lányomnak,ha nagyon beleéli magát akkor eltiltom a kisfiútól nem fog érdekelni a "barátságuk".Tegyen külömbséget valóság és fantáziajáték között.8 és fél éves már tudnia kell.
Ne félj, elfog ez az időszak múlni. Mint látod mások is átmennek ezen. A fejlődésükhöz tartozik.
A mi kis elsős 6 éves kisfiunknak is volt néhány napja míg nem mert egyedül pisilni sem , mert a fürdőszobában van a szörny a legjobb barátja szerint. Igen irritáló az ilyesmi, de már látom, hogy úgy néz ki túl vagyunk rajta.
Nem beszélve arról, hogy a mi kisfiunk magyarázta be még a tanárnak is, hogy Ő a Jupiterről jött és robot anyuka szülte úgy jött ki a hasából, mintha liftajtó lenne az, stb. stb. Szóval a tanár is rámkérdezett, hgy nem e akarjuk megnézetni a gyereket. TArtott vagy 3 hétig az egész. Aztán szólt a tanárnak a kicsink, hogy visszament a Jupiterre, mostmár ő az igazi gyerek.
És nem néz semmi vadat. A bolygók érdeklik olvasunk róla, de tudományos alapon. Egyszerűen ez a korszak ezzel jár. Nem kellemes az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!