Szerintetek mi lenne a helyes megoldás?
Első vagyok!
Az abortusz is egyfajta lemondás a gyerekedről. Ne kezdd magad fényezni, hogy te milyen fantasztikus értékrenddel rendelkezel, csak mert a már megszületett gyerekedet nem akarod eldobni... Plusz, abban is biztos vagyok, hogy ha kőkemény lenne az elhatározásod amellett, hogy megtartod (a párod hányinger hozzáállása ellenére), akkor meg sem született volna ez a kérdés sem a fejedben, sem itt az oldalon.
Mégis mit vársz? Hogy kezdjünk el érvelni a gyerek elhajítása mellett? Vagy kezdjünk el tippeket adni, hogy hogyan vehetnéd rá a pasidat a családalapításra? Vagy esetleg arra akarsz ösztökélni itt bárkit is, hogy azt mondjuk "áh, rohadt jó döntéseket hoztok, nyugi, minden rendben lesz?" Vagy mégis mi a rézfánfütyülő rézangyal célod van az egész kérdéssel?
Ha most én megsimogatom a lelkecskédet, hogy "jaj, édes arany bogár, ne félj, minden rendben lesz, ülj le a párocskáddal beszélgetni és jussatok közösen dűlőre a babát illetően", akkor kielégítő választ adok? Neked lehet, amúgy meg hazudok ezerrel.
Akármit is mond itt bárki, akkor is elmész abortuszra és miért ne sikerülne, könyörgöm? Főleg ha még időben vagy.
Viszont ha még azt sem tudod, hogy hány hetes terhes vagy, illene dokihoz menni, megtudni, hogy mennyi idős a terhesség és nem itt tölteni az idődet.
Tényleg baromi fiatal vagy a terhességhez, na meg tájékozatlan is.
Amúgy ja, én el vagyok nyomva. Te nem, rád csak a gyerek eldobását kényszeríti pasid, meg fenyeget, de te nem vagy elnyomva.
Mit gondolsz, te vagy a követendő példa, mi? El vagy tájolva nagyon!
Nem, ennyire nem voltam tanácstalan, ne is haragudj! Az ember felnőttként mindig tud mérlegelni. Ha meg már eldöntötted, hogy abortusz, akkor nincs több kérdés. Ha nem tudnád elvetetni? Ez a világ legnagyobb butasága, ha csak nem menstruálsz már három hónapja. Mert ha nem, akkor már tényleg késő. De feltételeztem rólad, hogy csak észrevetted volna, ha ilyen hosszú ideig kimaradt volna a menzesz.
A többi dologhoz nincs hozzáfűzni valóm. A legelszomorítóbb, hogy a pasidnak a gyereke élete csak egy darab rongy, amit ott hagy valahol, te meg véded is és nekiesel annak, aki felháborodik azon, hogy konkrétan egy ilyen kérdés született a megfogant gyermeked léte körül. Nagyon szomorú, és elképesztő is egyben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!