Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mi lenne a helyes...

Szerintetek mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés
a párommal 2 éve vagyunk eggyüt én 20éves vagyok a párom meg 25 lessz oktoberben,azt leszögezem életemben nem voltam terhes,mi mindig védekeztünk de most beütött a tré,terhes lettem,igazából nem tudom mennyi idős terhes vagyok mert csak csütörtökre kaptam időpontot de nagyon félek hogy kifutok az időből és nem tudom elvetetni a babát,igy beszélgettünk a párommal az A és a B megoldásról,ha ne adj Isten nem tudnám elvetetni akkor a párom azt mondta hadjam a korházban "majd szülök másikat" vagy ha nem elhagy,na erre én mondtam neki hogy nem,nem fogom eldobni a saját babámat a gyerekemet akiért én szenvedtem 9 hónapon keresztűl és inkább választom a ksibabámat mint a őt....pedig nem szeretném hogy megmaradjon,a párommal nagyon szeretjük egymást de mi tévő legyek? én úgy érzem hogy helyesen cselekednék ha a babámat választanám ő helyette....persze ez mind csak B megoldás lehet hogy eltudom még veteni,a párom összeszedi a pénzt az abortuszra ha arról lenne szó csak ez rosszúl esett tőle...szerintetek mit tegyek? csak normális válaszokat ha lehet :)

2013. júl. 29. 18:45
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Hát igen...sokan meg azért jönnek ide és segitség adás helyett kötekedni mert biztos otthon elvannak nyomva és itt adják le a feszkót...hát igen...télleg borzalom :))
2013. júl. 29. 19:40
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Első vagyok!

Az abortusz is egyfajta lemondás a gyerekedről. Ne kezdd magad fényezni, hogy te milyen fantasztikus értékrenddel rendelkezel, csak mert a már megszületett gyerekedet nem akarod eldobni... Plusz, abban is biztos vagyok, hogy ha kőkemény lenne az elhatározásod amellett, hogy megtartod (a párod hányinger hozzáállása ellenére), akkor meg sem született volna ez a kérdés sem a fejedben, sem itt az oldalon.

Mégis mit vársz? Hogy kezdjünk el érvelni a gyerek elhajítása mellett? Vagy kezdjünk el tippeket adni, hogy hogyan vehetnéd rá a pasidat a családalapításra? Vagy esetleg arra akarsz ösztökélni itt bárkit is, hogy azt mondjuk "áh, rohadt jó döntéseket hoztok, nyugi, minden rendben lesz?" Vagy mégis mi a rézfánfütyülő rézangyal célod van az egész kérdéssel?

Ha most én megsimogatom a lelkecskédet, hogy "jaj, édes arany bogár, ne félj, minden rendben lesz, ülj le a párocskáddal beszélgetni és jussatok közösen dűlőre a babát illetően", akkor kielégítő választ adok? Neked lehet, amúgy meg hazudok ezerrel.

Akármit is mond itt bárki, akkor is elmész abortuszra és miért ne sikerülne, könyörgöm? Főleg ha még időben vagy.

Viszont ha még azt sem tudod, hogy hány hetes terhes vagy, illene dokihoz menni, megtudni, hogy mennyi idős a terhesség és nem itt tölteni az idődet.

Tényleg baromi fiatal vagy a terhességhez, na meg tájékozatlan is.

2013. júl. 29. 19:46
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy ja, én el vagyok nyomva. Te nem, rád csak a gyerek eldobását kényszeríti pasid, meg fenyeget, de te nem vagy elnyomva.

Mit gondolsz, te vagy a követendő példa, mi? El vagy tájolva nagyon!

2013. júl. 29. 19:49
 14/35 A kérdező kommentje:
19:46 nem azt vártam hogy pátyolgassátok a lelkemet csak tanácsot kértem hogy szerintetek ilyenkor a megoldás nem pedig kioktatást! igen az abortusszal lemondok a gyerekemről de sokkal nyugodtabban fekszek le mint ha tudnám hogy ott hagytam a korházban..itt nem arról van szó hogy milyen fantasztikus értékrendel rendelkezem hanem arról hogy ha még fiatal vagyok és nem állok úgy anyagilag nem tartom meg DE ha esetleg nem tudnám elvetetni biztos nem dobnám el megoldanám,az állat nem dobja el a kölykét..ha olvastál volna a sorok között rájöhettél volna hogy voltam orvosnál sé csak csütöretökre kaptam időpontot....nem tudom mi a jó nektek abban ha segitség helyett a másikat csak kritizáljátok,gondolom te veled sosem történt olyan dolog hogy tanácstalan voltál és másoktól kértél segitséget....
2013. júl. 29. 20:55
 15/35 A kérdező kommentje:
elnyomás teljesen mást jelent 19:49....elnyomva én nem vagyok és nem is hagynám magam csak választási lehetőség...
2013. júl. 29. 20:59
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ennyire nem voltam tanácstalan, ne is haragudj! Az ember felnőttként mindig tud mérlegelni. Ha meg már eldöntötted, hogy abortusz, akkor nincs több kérdés. Ha nem tudnád elvetetni? Ez a világ legnagyobb butasága, ha csak nem menstruálsz már három hónapja. Mert ha nem, akkor már tényleg késő. De feltételeztem rólad, hogy csak észrevetted volna, ha ilyen hosszú ideig kimaradt volna a menzesz.

A többi dologhoz nincs hozzáfűzni valóm. A legelszomorítóbb, hogy a pasidnak a gyereke élete csak egy darab rongy, amit ott hagy valahol, te meg véded is és nekiesel annak, aki felháborodik azon, hogy konkrétan egy ilyen kérdés született a megfogant gyermeked léte körül. Nagyon szomorú, és elképesztő is egyben...

2013. júl. 29. 21:00
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Az EGGYET és LESSZ kisasszony meg ne oktasson ki arról, hogy melyik szó mit jelent. Választási lehetőség? Te is dönthetnél és választhatnál az életed felett, nem itt kéne kérdezősködni idegentől, akik semmit sem tudnak rólad (ahogy én sem). Te mégis itt ülsz és még mindig velünk vitatkozol, ahelyett, hogy kicsit magadba szállnál. Menj abortuszra, vetesd el a gyereket és vigyázz, be ne üssön a tré még egyszer! Pfff.... nagyon gáz! :/
2013. júl. 29. 21:03
 18/35 A kérdező kommentje:
kedves utolsó: menjek el abortuszra.... olvass a sorok között gondolom ha vitatkozni tudsz akkor olvasni is :)))) nem szertnék lessüllyedni a szintedre....tudod tanácstalan vagyok mert ugye én nem ész nélkül csinálom és igen beütött a tré...mindenkinek más a szójárása de mit vitatkozom én veled???? nem érsz annyit hogy felidegesitsem magam miattad :))))
2013. júl. 29. 22:01
 19/35 A kérdező kommentje:
21:00 azért annyira odafigyelek a testemre hogy tudjam hogy gáz van és ebben a hónapban elmaradt de bennem van a kisördög hogy mi van ha nem tudom elvetetni....persze felnött vagyok csak nekem ez új dolog mert még sosem estem abba a hibába hogy teherbe estem..én mindig védekeztem de most hiába....nem akarom a páromat védeni...én is igen elitélem ez miatt amiért ilyet tenne...
2013. júl. 29. 22:04
 20/35 anonim ***** válasza:
84%
"ne adj Isten nem tudnam elvetetni". Ez megis mire utal, ha nem arra h EL AKAROD VETETNI? :-D Eddig bosszankodtam, most szanalombol rohogok rajtad...
2013. júl. 29. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!