Szerintetek mi lenne a helyes megoldás?
A helyes megoldás felnőttként leülni és megbeszélni a dolgot,ezekből egyik megoldás sem helyes csak az ha megtartod.
Párod már ne is haragudj de egy idióta,arra nem képes 25 éves fejjel,hogy vállalja a felelősséget a tetteiért,nagyon sajnállak,hogy így bánik veled,és ezt őszintén mondom.20 évesen lettem terhes nem terveztük természetesen,az akkor 19 éves párom százszor érettebben viselkedett mint sok nála sokkal idősebb férfi,és felnőttként átbeszéltük átgondoltuk a dolgot,nem volt A B lehetőség,mi megtartottuk és azóta is tisztességesen neveljük együtt a fiunkat dolgozunk,tanulunk mellette.Javaslom beszéljétek át felnőttek módjára,beszéld át a szüleiddel,ne más döntsön helyetted,mert ez a te életed.23L
engem a párom nem irányit,max ultimátumot adott de irányitani se tudna ha akarna mert nem az a fajta lány vagyok csak mivel velem nem történt ilyen még nagyon tanácstalan vagyok...nem tudom mi tévő legyek,abban igazadf van hogy nem várt gyerek és nem szeretném megtartani,ha van rá mód akkor el szeretném vetetni de ha nem tudnám esetleg akkor múszály lenne felnevelnem,felelős lennék érte,az meg engem nem igen érdekelne ha elhagyna ha nem mert a gyerekemről van szó,nagyon gyerekcentrikus vagyok és rengeteg gyerekre vigyáztam a családban mind nagyobbra mind kissebre és már akkor előjött bennem az anyai ösztön,lehet hogy hülyén hangzik de még a széltől is óvtam,100% odafigyeltem rá talán ez miatt nem érdekelne ha egyedül maradok,de egyedül nem maradnék ott van az anyukám a testvéreim és a nénikémék akikre számithatnék.
"de ugyanakkor mérhetetlenül bosszantó is, hogy amíg tenálad beüt a tré, addig más, egzisztenciával, jó körülményekkel, kiegyensúlyozott és felelősségteljes párkapcsolattal meg küzd évekig, hogy végre egyszer az életében szülhessen egy gyereket. " ezt külön kiemeltem mert igazságtalannak érzem a soraidat,az igaz hogy akiknek megvan minden azoknak nem lehet gyerek DE én eddig mindig védekeztem és sosem követtem el azt a hibát hogy teherbe essek,most is védekezés mellett estem teherbe,mikor késett a menzeszem azért nem gondoltam hogy terhes vagyok,ha egy olyan lány lennék aki nem védekezik és az x abortuszomra mennék akkor aláirom,igazad lenne de most nincsen,sajnos ez most megtörtént késöbb jobban odafigyelek(figyelük)erre a dologra.
bocsánat ugrált az egér és még el is küldte
szóval nem bántuk meg a fiunkat,párommal 4 éve vagyunk együtt,együtt is élünk,és még mindig szerelmesek vagyunk egymásba,nagyon jó a kapcsolatunk 1-2 éven belül tervezzük a 2. babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!