Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok a csíkot?

Látjátok a csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 25. 20:19
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Ezt viszont ne tedd! Egy ilyen idióta ne tántorítson el! Menj másik dokihoz. Esetleg magánrendelésre? Ha nem is egész terhesség alatt, de így az elején lehet, hogy megnyugodnál te is, ha másképp bánnának veled. Szerintem keress fel egy másik dokit!
2013. júl. 29. 12:41
 42/58 A kérdező kommentje:
Hát most már meg fogom várni az biztos, hogy megjön-e vagy sem,addig többet nem megyek nőgyógyászhoz. Azért én is odavágtam neki, hogy "Sajnálom, hogy raboltam az idejét".. De most komolyan ezért fizetjük a tb-t .... Felháborító..
2013. júl. 29. 13:03
 43/58 anonim ***** válasza:
mikor kell amugy megjönnie? csináltál azóta másik tesztet?hátha erősebb lenne a 2. csik..
2013. júl. 29. 13:27
 44/58 A kérdező kommentje:
Ahogy kiírtam a kérdést rá 2 napra talán megismételtem este,mert akkor jött rám,hogy nem bírom ki,de a teszt eredménye talán halványabb,vagy közel ugyanilyen volt,mint amit feltettem. Így most várok. Vasárnap kellene,de az rvos szerint majd 2 hét múlva,vagy 10 nap múlva.. :)
2013. júl. 29. 13:30
 45/58 anonim ***** válasza:
De az az orvos egy barom és csak azért mondta, hogy nehogy visszamenj 3 nap múlva.
2013. júl. 29. 13:36
 46/58 A kérdező kommentje:
A végén mikor mondtam neki, hogy sajnálom h raboltam az idejét akkor azt mondta h semmi gond drága jöjjön bármikor,megvizsgálom,de felesleges addig bármi is,amíg nem marad el a menstruáció stb stb... hát gondoltam magamba ha elmarad se hozzád jövök vissza..
2013. júl. 29. 13:42
 47/58 A kérdező kommentje:
[link] A képek felülről lefelé haladva készültek. 5.-ére várom. Az utolsó tesztet(alsó) reggel csináltam.
2013. júl. 31. 00:13
 48/58 anonim ***** válasza:

Hát, sajna ezek negatív tesztek!

Sajnálom, pedig nagyon szurkoltam!!!!

2013. júl. 31. 07:43
 49/58 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom. Ha nagyon be akarnám magyarázni akkor ha nézném nagyjából egy helyen lenne ilyen halányan mi csík szerű mindegyiken, de mivel nem egyszerre csináltam őket, így gondolom erősödniük kellett volna, stb. Minden esetre megvárom a menstruációt és utána egy db-ig felhagyok a baba gondolatával. :)
2013. júl. 31. 08:03
 50/58 anonim ***** válasza:
Nagyon korán teszteltél ne add fel!! Én mára nem várom..hőm még fenn.vasárnapi tesztem nega.. Nem is csináltam azóta! Péntek reggel akarok ha addig nem jönne meg...
2013. júl. 31. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!