Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok a csíkot?

Látjátok a csíkot?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 25. 20:19
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
én is sokat jártam pisilni. Nekem viszont volt mellfeszülés,de hányinger nem. Egyszer sem hánytam az elején.
2013. júl. 28. 20:09
 32/58 A kérdező kommentje:
ma görcsölt a méhemnél.. remélem nem méhen kívüli terhességről van szó
2013. júl. 28. 23:05
 33/58 anonim ***** válasza:
mikor tesztelsz újra?
2013. júl. 28. 23:06
 34/58 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Szóval képzeljétek.. Elmentem kórházba nőgyógyászatra,mert fájt nagyon tegnap ugye a méhem és féltem nehogy valami méhen kívüli terhesség legyen. Elmondtam az orvosnak mi van velem.. Mit csinált? Elkezdett őrjöngeni velem, hogy hogy képzelem én, hogy tesztelgetek, mikor még meg sem jött, meg mit gondolok magamról, hogy feltartom ilyennel őt is meg a többi várakozó beteget, mikor még csak nem is jött még meg,mert hogy ő csak a menstruáció elmaradása után egy héttel fogja tudni megmondani mi van. Hogy véssem bele az agyamba, hogy minden teszt pozitívat mutat 20 perc eltelte után és ne ilyennel raboljam az idejét. Menjek el gyógyszertárba , vegyek görcsoldót. Különben sem fog most megjönni a menstruációm(mert közben ultrahanggal megnézett) , majd csak 2 hét múlva, vagy kb 10 nap múlva. Attól, hogy egyszer már volt egy terhesség megszakításom, ne gondoljam már azt , hogy terhes vagyok minden miatt, meg ne vásárolgassak tesztet
2013. júl. 29. 11:15
 35/58 anonim ***** válasza:
sajnálom!:(felháborító!
2013. júl. 29. 11:18
 36/58 anonim ***** válasza:
Úristen... ez hülye :S
2013. júl. 29. 11:53
 37/58 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem soha nem volt egy tesztem se pozitív 20 perc, de még fél nap után sem. Ami negatív, az negatív. Amúgy megnéztem másik gépen is a képet, és tényleg látszik egy halvány csík :)
2013. júl. 29. 11:55
 38/58 anonim ***** válasza:
azért ez gáz..egy orvostól! mondjuk engem is úgy fogadott, h pozi teszt után barnáztam, elmentem, majd az első mondata..miből gondolom h terhes vagyok? mondom a teszt miatt meg 2 hete késett...elküldött vérvételre stb..sajnos a vége méhen kivüli volt, műtét után mikor jött hozzámvágta: na ugye megmondtam..hát hozzá se megyek szűlni ha újra babás leszek
2013. júl. 29. 12:19
 39/58 anonim ***** válasza:
Én sem értem a sztoriban, hogy mi az, hogy minden teszt pozitív? :O Nekem is volt életemben 3 pozitív tesztem és vagy 5 negatív. Az az 5 napokkal később is negatív volt, a másik 3 meg hónapokkal később is pozitív. Az ilyen orvostól megvonnám a praxisjogot. Nekik csak egy terhesség, a nőnek meg az egész élete szinte. Az én orvosom előtt le a kalappal, igaz, fizetek is neki, mint a katonatiszt...
2013. júl. 29. 12:25
 40/58 A kérdező kommentje:
Ez az orvos egyik ismerősömmel is ezt csinálta. Elment hozzá,hogy szerinte terhes, azt mondta csak valami vér szivárgás az egész. Aztán elment még egyszer,akkor azt mondta, hogy tényleg lát egy gyereket, most már az van, hogy 2 gyereket is lát és 3 hónapos terhes a csaj... Annyira megalázott, hogy utána 2 óra hosszán keresztül sírtam és teljesen letettem róla, hogy terhes vagyok..
2013. júl. 29. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!