1/58 anonim válasza:
ha nagyon meresztem a szememet, csak akkor, bár lehet, hogy a nagy meresztés miatt meg már káprázik is
holnap reggel, vagy holnapután reggel ismételd meg még egyszer a tesztet
olyan tesztet kívánok neked, amilyet te szeretnél!
3/58 A kérdező kommentje:
Nagyon korán teszteltem és délutáni vizeletből,még várok vele, hogy megcsináljam a következőt,csak nagyon halványan,mintha ott lenne,azért kérdeztem, hogy csak én látom,vagy káprázik a szemem. Köszönöm a jó kívánságot!:)
2013. júl. 25. 20:30
5/58 anonim válasza:
Ott van, de nagyon halvány még...szurkolok!!!
6/58 anonim válasza:
Én ilyen kis méretben csak egy csíkot látok.
8/58 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt is megoszlanak a vélemények,nem hiába vagyok én is bizonytalan. :) Köszönöm a véleményeket és drukkolásokat minden esetre! :)
2013. júl. 25. 20:36
10/58 anonim válasza:
Az biztos, hogy van rajta második csík,de itt a kérdés inkább az hogy vajon az száradási csík vagy rózsaszín halvány mert ha kicsit is rózsaszínnek látod akkor az nagyon jó jel, de ha nem akkor... :/ Akkor túl korai volt mondjuk azt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!