Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok a 2. -ik...

Ti is látjátok a 2. -ik csíkot, vagy csak én?

Figyelt kérdés

Egyébként képen nem igazán látszik,a valóságban kicsit erősebb.Mi a vélemény?

[link]

[link]

2012. dec. 18. 12:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ez egy fénykép, én nem látok rajta semmit. De ha te látod akkor gondolom 2 nap múlva megint tesztelhetsz egyet és ott már igen erösen látszani fog.

Sok sikert.

2012. dec. 18. 12:27
 2/17 anonim ***** válasza:

huh nagyon haloványkán látszik!

mikorra nem várod /vártad?

2012. dec. 18. 12:28
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem olyannak tűnik , mintha az erősen látható csík mellett egy halvány fehér csík lenne
2012. dec. 18. 12:29
 4/17 A kérdező kommentje:

20.-án kellene megjönnie

akkor ez a teszt kb egyenlő a 0-val?

2012. dec. 18. 12:30
 5/17 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Elképzelhetö hogy ha te látsz most egy halovány valamit ott, hogy terhes vagy. Akkor bizony pont a nem várt napján (2 nap) már egy erösebb csíknak kell lennie.

2012. dec. 18. 12:32
 6/17 A kérdező kommentje:
ma 3barátnőmnek mutattam (nem képen) és mind a 3-an látták,csak nem tudom, hogy az természetes-e, hogy olyan halványan látható, vagy azt egyáltalán nem kellene látni?
2012. dec. 18. 12:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Én látom a 2. csíkot. A második képe még jobban is, mit az első. Ez bizony pozitív! Nekem is ilyen volt, amikor az elsőt csináltam. 2 nap múlva csak erősödni fog.
2012. dec. 18. 12:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha pozitív a teszt, akkor látszódnia kell rendesen a második csík nak. Lehet halványabb mint a control csík, de akkor is jól kivehetőnek kell lennie!
2012. dec. 18. 13:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Én a fényképeken inkább egy száradási csíkot látok a kontroll csík mellett, ami lehet attól is, ha felázott a teszt a vizelettel.

Nekem is ilyen volt mindkét terhességemnél egyébként, a nemvárt előtt két nappal. Csak egy szürke száradási csík volt, mondtuk is a férjemmel, hogy ez bizony negatív, és aztán két nap múlva még egy tesztet csináltam, és addigra már nem szürke, hanem szép rózsaszín csík jelent meg a teszten a kontroll csík mellett, tehát egyértelműen pozitív volt. Igaz, hogy halvány volt, de ott volt, és az a lényeg. Szóval Te is szerintem reménykedhetsz. Mindig száradási csíkot mondanak az ilyenre, de nekem kétszer is előrejelezte a két nappal későbbi pozitív tesztet. Sok sikert Neked!

2012. dec. 18. 13:22
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.tehát még van remény (bár elég kicsi)...
2012. dec. 18. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!