Ti látjátok a második csíkot? Kép, görbe lent.
Én nagyon halványan látom. Még csak a 9. dpo-n vagyok. Tünetem semmi extra, csak annyi, hogy iszonyúan fáj a mellem, ami nem szokott ennyire. Az, hogy szurkál a hasam, azt nem veszem tünetnek, mert az akármitől lehet.
Csatolom a görbém is:
És a képek:
én sem látom, sajnálom:(
de én is szorítok neked:)
Szia!
mintha....
bárcsak itt tartanék én is,de nekem 7.hónapja semmi :(
Szia!
Én teszteltem a 10. dpon, egy olyan negatívat, hogy hiába szugeráltam, semmi... :)
Tegnap a 12. dpon voltam, délután teszteltem kiváncsiságból, igaz, nem ugyanolyan teszttel, de ilyen lett :)
van még remény, várj egy-két napot, tudom, hogy nehéz..:)
Szorítok nagyon!!!!!
Én is nagyon félek még, hogy holnap reggelre lesz e erősebb csíkom :( :)
Amit én csináltam a 10. dpon, ugyanilyen teszt volt, mint a tiéd. Én egész nap csak nézegettem, és láttam rajta egy sötét árnyékot, de rajtam kívül senki nem látta :) Hiába fényképeztem le, semmi nem látszott. Én is csak akkor láttam, ha forgattam egy ideig :) Én is ilyen vagyok, láttam rajta valamit, pedig látszólag hómező volt :) Lehet, hogy tényleg volt valami, és azért lett ilyen a tegnap délutáni tesztem :) Lehet, hogy a tieden is van valami, élőben biztos jobban látszik, tesztelj két-három nap múlva, és kiderül :))
Szorítok nagyon!!!!!!!
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!