21/58 anonim válasza:
Én 3àra vàrom. Remélem öszejön mindkettönknek :) tüneteim különösebben nincsennek,talán barna a mellbimbòm,de lehet csak beképzelem.tegnap tegnapelöt kicsit hasfàjásaim voltak gyengén,de lehet csak a menzit jelzi.mink ebben a honapban probalkoztunk elöször,mivel majus vegen spontan vetelesem volt,s azota elsö menzi ebben a honapban volt elöször 2án csak. A teszteden énis látok valamit :) szoritok és irj mi lett mindenképp :D
22/58 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de nemvárt előtt 11 nappal délután pozit tesztelni kizárt. Én is pisilek ovum óta, de nálam ez teljesen megszokott (gondolom a hormonváltozás miatt, és ahogy épül a nyálkahártya, nagyobb a méh is). Az extra peteérést sokan emlegetik, pedig olyan ritka, mint a fehér holló. Én is mostanában nem várom, pontosabban már a 14. dpo-n vagyok, de nem teszteltem, mert 5 napja barnázom (mint mensi előtt általában).
Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, milyen teszted lesz :) Megy a drukk!
23/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyosak vagytok! Hát izgulok mindenesetre. Van mikor semmi bajom, vagy mikor szórakozik a vérnyomásom és időközönként a méhem is olyan, mintha feszülne. Hát kíváncsian várom mi lesz!:)
2013. júl. 28. 11:07
24/58 anonim válasza:
Nekem ma reggel megjött nem sokkal azután, hogy írtam Neked :) Remélem, legalább Te babás vagy! :)) Hajrá-hajrá!
25/58 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( Ne keseredj el! Legközelebb sikerülni fog! Minden okkal történik, én hiszek benne, talán az is, hogy most nem fogant meg. Következőleg sikerül :)
2013. júl. 28. 11:51
26/58 anonim válasza:
Semmi baj, nem vagyok elkeseredve :) Tudom, hogy minden okkal történik. Tornáztam egyet, és máris jobban érzem magam :) Majd írd meg, ha tesztelsz! Szorítok!!! :))
27/58 A kérdező kommentje:
Mindenképp jelzek!:)) Köszönöm!!
2013. júl. 28. 12:21
28/58 A kérdező kommentje:
Ma már vagy 15-ször pisiltem... Ez jó jel lenne? Nincs baj? Normális? A mellem viszont nem feszül és nincs hányingerem sem.
2013. júl. 28. 18:48
29/58 anonim válasza:
A gyakori pisiles nekem babat jelzett :)szoritok;)
30/58 A kérdező kommentje:
:) :)
2013. júl. 28. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!