Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Doxycilin károsítja a Spermát?

A Doxycilin károsítja a Spermát?

Figyelt kérdés
Fél éve volt egy missed. Ab. -om. Múlt hónapban kezdtük el ismét a baba projektet, sajna hétfőn 3 nap késéssel megjött. Közben a párom felfázott, és a gyulladást (nem nagy) doxycilinnel kezelik. Ez alatt az idő alatt ha teherbe esnék károsulna a baba? Mármint a gyógyszer hatással lenne rá? Gondolom igen, csak annyira vágyom rá, hogy teljesen "bekattantam" nem tudok másra gondolni. Ti ezt (akik ugyan igy éreznek) hogy kezelitek?
2009. okt. 21. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Hmm :) Tulajdonnév lett? Aranyos.
2009. okt. 21. 13:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Nézd, k...ra nem érdekel, és nem azzal foglalkozom,hogy pontosan irok-e,esetleg elgépelek szavakat, akik akarják biztos megértik, és segitenek.Egy gyermek elvesztése után vagyok, kaptam egy reménysugarat,ami most ismét köddé szállt, annyi a kérdésem,hogy jelenleg van lehetőségem, vagy muszáj kivárnom azt az 1-2 hónapot amig kiürül a párom szervezetéből a gyógyszer.

Nincs szükségem bunkó beszólásokra, azokat tartsd meg magadnak!!!

Azt hittem itt olyan nők vannak akik babára vágynak, nem pedig azzal foglalkoznak hogyan tudnának még jobban a másik lelkivilágába vágni!!!!

További szép napot!

2009. okt. 21. 13:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Szintén egy fél évvel ezelőtti missedes vagyok.

Azt,hogy hogyan élem meg és hogyan kezelem nehéz rá választ adni.

2 hónapja megy élesben a dolog nálunk,idáig semmi!

Nekem van egy problémám,azt gyógyszerrel kezelik,de a projektet nem akadájozza,sőt segíti.

Rám mindig este tör a szomorúság és a bánat,de igyekszem pozin hozzáállni a dologhoz.

Előbb-utóbb csak sikerül,így vagy úgy!

Reggelre már nem szokott olyan borús lenni a hangulatom.PRóbálok elvonatkoztatni a babagyártástól és boldogan hozzáállni az élethez.

Másik.

Az,hogy károsodottak-e a spermák nem tudom,de max annyi lehet ha ja,hogy nem termékenyítőképesek,és akkor meg úgy sem foganna meg.

Sok sikert,fel a fejjel és kitartást!

2009. okt. 21. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,és hát nagyon sajnálom,hogy neked is át kellett élned ezt a szörnyűséget...Nekem most nagyon rossz, mert több pozitív teszt után mégis vérzek, pecsételek.

Próbálok megnyugodni, és elfoglalni magam, csak most nagyon nehéz.

Sok sikert kivánok Nektek, remélem minél előbb pocakos leszel!

2009. okt. 21. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:

helló kérdező,a doxycillin egy erős penicillin származék,még a lyme kórt is teljesen kikezelik vele.

(remélem tudod mi az)

de attól függetlenül,hogy antibiotikum,a spermiumokban nem fog kárt tenni,hidd el.

bocsi amiért ezt írom,de ha beteg a párod muszáj nyaggatnod a babaprojekttel?Nem várhat a dolog addíg amíg meggyógyul?Nekem betegen,égő,fájó pisiléssel tuti nem lenne kedvem hancúrozni.De te tudod,csak nem kell hogy önző légy...

2009. okt. 21. 13:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Éppen ezért irtam,hogy nagyon minimális gyulladás lehet, mert csak azért mentünk el orvoshoz, hogy minden lehetséges okot kizárjuk az ismétlődő vetélést illetően.Vettek tőle kenetet, kitenyésztették, végül azt mondta az orvos,hogy nincs a részéről semmi baj, max. egy minimális eltérés az eredményében, de hogy megnyugodjunk erre is ír gyógyszert.

Persze ha lennének tünetei, fájdalmai egyértelmű lenne,hogy még csak örömszerzés céljából sem bújnánk össze.

Köszönöm a választ.

2009. okt. 21. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha károsítja is a sperműkat az antibiotikum, akkor max lassúak lesznek, meg náhányan elpusztulnak. De akik megmaradnak, azok életrevalók, hidd el! Nyugodtan próbálkozzatok, most, hogy spontán vetélsz, ha jól vettem ki a szavaidból, több az esély a babára! Használj ovutesztet, tartsd titokban, és csábítsd el a párod az alkalmas időben! Nekünk ez vált be.

nekem is volt missed-em 7 hónapja, tudom, mit érzel... :( De feladni nem szabad!

Utána én is elmentem több vizsgálatra, és kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel van baj! Azóta már helyreállt az érték, és itt az új pocaklakó!

8 hetes kismama

2009. okt. 21. 15:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Tőled, köszönöm a választ.

Boldog Babavárást kivánok!!!:)

2009. okt. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!