Mit tudok tenni hogy spirál mellett legyek terhes?
Idiotànak tünök tudom. A beszólàsoktól kiméljetek ha normàlusan nem tudtok vàlaszolni.
A helyzet:
Van egy lànyom.2éves. A spiràlt anyu erőltette ràm, hogy az de jó.
Szeretnénk majd màsik babàt, de úgy örülnék haa tervezett idő előtt sikerülbe és anyunak oda tudnàm dörgölni, hogy "làtod a spiràl sem 100%!!!!"
Persze azonnal levetetném.
Már elnézést, de ha adottak a második baba érkezéséhez a feltételek (pároddal eltartjátok magatokat), akkor anyukádnak semmi köze, hogy hogyan védekeztek, hány gyereket vállaltok. Mit tud erőltetni egy felnőtt nőre??? Értem, hogy néha jó a másiknak az orra alá dörgölni valamit, de ez a gyerekre nézve nem biztos, hogy egészséges, és a kezdeti örömet, hogy beszólhattál anyukádnak felválthatja majd az aggódás, hogy nem lett-e baja a picinek. Úgyhogy ezt nem találom jó ötletnek, ha babát akartok inkább előtte vetesd le.
Amúgy sem hiszem, hogy lehetséges. A férjem egyik húga spirállal született, szóval tényleg nem 100% biztonságú, de nem hiszem, hogy lenne rá praktika, hogy hatástalan legyen.
Szerintem meg vetetsd le, és csak mondd azt anyukádnak, h spirál mellett lett. Nem hiszem, h ezt csak úgy kilehet játszani. Hisz nem olyan, mint a gyógyszer, h megfelefkezz ról.
És szerintem ne is akarj így terhes lenni. Mikor szültem, a szobatársam mesélte, h neki a 3. bébi spirálmellett fogant, és 6 hetesen szedték ki a spirált, ami nagy esélyel vetélés is lehetett volna!
Ne haragudj, de ez nagyon durva. Felnőtt nő, családanya vagy, és anyukád mondja meg, hogyan védekezzél? Te pedig az orra alá szeretnéd dörgölni, hogy mégsem úgy van, ahogy azt ő gondolja? Hány éves vagy?
Ha valakinek, akkor nekem aztán tényleg nagyon szoros a kapcsolatom édesanyámmal, de az azért soha megsem fordulna egyikünk fejében sem, hogy a nemi életemmel kapcsolatban bármit rám erőltessen. Sőt, egyáltalán nem is szoktunk erről beszélgetni, szerintem nem is tudja, mivel védekezünk, mert nem tartozik rá. Én se tudom, hogy ők hogyan oldják meg ezeket a dolgokat, és nem is érdekel.
24eves vagyok.
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!