Nem akarok már fogamzásgátlót szedni,mindnek csak mellékhatásával küszködöm... Óvszert sosem szerettük,a gyógyszer után még rosszabb lenne mivel biztosan tudjátok más érzés nélküle..Ez a kettő között megoldás lenne ha tényleg véd...
Én úgy tudom ezeknek a termékeknek elég rossz a hatékonyságuk. Nem az óvszer és a tabletta között, hanem jóval ezek alatt vannak. Ha gond lenne, ha becsúszik a baba, akkor inkább kiegészítő fogamzásgátlásnak szokták javasolni, pl. óvszer mellé.
Injekció, bőr alá ültethető implantátum, pesszárium-emellé tökéletes kiegészítés a Pharmatex, spirál, hüvelygyűrű.
Amúgy a Pharmatexet nem ismerem.
2013. júl. 13. 18:32
4/13 anonim válasza:
Én nem érzek különbséget a szexben ha szedek, ha nem szedek gyógyszert...
A pharmatexel kiábrándîtó a sex .
Sex előtt 20 Perccel kell feltenni a tablettát, vagy kenőcsöt, ami a hüvelyben feloldódik.
Na már az orális sex kilőve, mert tiszta fehér trutyi lesz minden a tablettától, a párod nemi szerve, meg a tiéd is...
2013. júl. 13. 18:35
5/13 anonim válasza:
nuvaring, azt a szart meg felejtsd el
2013. júl. 13. 18:41
6/13 anonim válasza:
A szülészorvosom/nőgyógyászom szerint ennél a védekezésnél még a megszakításos "védekezés " is biztonságosabb.
2013. júl. 13. 20:03
7/13 anonim válasza:
A dokim szerint nagyon sok a nem kívánt terhesség ezzel a termékkel. :(
Azt mondta, h magánéletben és a szakmában is soka ilyet látott, h valaki ezt használta és babát várt.
Szóval nem ajánlja, és jó doki! :)
Szedj cerazettet, amit szopi alatt is lehet, tuti nem durva, vagy hüvelygyűrűt, azt magadnak is felteheted. :)
Sok sikert!
Jah én a lányom előtt és most is Miligest et szedtem és szedek mhamarosan újra :)
2013. júl. 13. 20:36
8/13 A kérdező kommentje:
:) köszönöm,mindenki értékes tanácsot adott.. Én is olvastam itt-ott hogy gond van vele,de esténként mindig reklámozzák a tv-ben,így felvetődött bennem hogy lehet akik mégis terhesek lettek ,nem megfelelően használták.nameg mondom ha a tv is hirdeti hátha nem kamu dolog(van mire reklámozni a gyártónak). De így minden tiszta,úgy látszik nem emellett döntök. :)
2013. júl. 13. 20:47
9/13 anonim válasza:
A semminél biztos jobb, de csak akkor használjátok magában ha nem lenne gond a baba. Amúgy tényleg sokkal kiábrándítóbb mint bármi más, szex előtt 10-20 perccel felrakni és várni, hogy oldódjon :S én óvszer mellett használtam fiatal koromban, mikor nagyon féltem a nem kívánt terhességtől, de tök kellemetlen volt, csípett is néha, meg orál szex sem játszott mellette, ezt szerintem a tabletta után lehetetlen megszokni.
2013. júl. 13. 21:23
10/13 anonim válasza:
két ismerősöm is így esett teherbe sajnos.
vagyis nem sajnos már, mert megtartották a babát mindketten.
de válaszolva én azt olvastam, hogy nagyon rossz a hatékonysága és ahogy előttem is írták, elég macerás a szex vele.
hogy érted hogy más érzés a szex a gyógyszer nélkül? én sosem éreztem különbséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!