Valaki esett úgy teherbe Pharmatex vagy Patentex hüvelykúp használata mellett, hogy maradéktalanul betartotta a használati utasításban leírtakat?
Pharmatex használati utasításában a következő áll:
A második pont: Ne alkalmazza a hüvelykúpot.... szappant tartalmazó készítmények használatakor, mivel ezek felfüggeszthetik a Pharmatex készítmény fogamzásgátló hatását.
Na úgy látszik ezért esnek így teherbe véletlenül a nők, mert el sem olvassák normálisan?????
Szia!
Szerintem nem jó nekünk nem jött be!
Szintén nem szedhetek fogamzásgátlót: a trombózisos lábaim miatt.
A férjem nincs oda az óvszerért gondoltuk kipróbáljuk, terhes maradtam mellette, pedig előírásnak megfelelően használtuk. A másik kellemetlen dolog, hogy engem is és a férjemet is nagyon csípte, és ("túlságosan nedves volt odabent tőle")
a baba nem maradt meg 13 hetes terhességnél elment fejlődési rendellenesség miatt a doki szerint nincs köze a pharmatex kúpnak a vetéléshez,de én nem vagyok ebben annyira biztos hisz mégiscsak ("vegyszer")
Képzeld, tudok olvasni, de mi a Patentex-et használjuk és ott SEMMI ilyet nem ír a tájékoztató a szappanos fürdésről!
Amúgy mi még tervezünk babát így nem gond ha nem véd 100%-osan. Amúgy ha már kizárt hogy akarnék gyereket akkorr nem is használnám.
Szia!
Én 3 évig használtam ezeket a kúpokat minden gond nélkül. Betartottuk a használatit, nem volt baj. Aztán egyszer nem jött meg. Terhes lettem a kúp mellett, pedig semmit sem csináltam másképp mint a 3 év alatt. Ma már 2 éves múlt a fiam, és soha többet nem döntenék ezen termékek mellett. Tényleg annak jó aki nem bánja ha becsúszik egy baba, de azért nem is "gyúrnak" még rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!