Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex után orálszex? Tapasztalat?
1., Ha felteszem a kúpot, akkor 10 percig nézzük a plafont, vagy azért már elkezdhetjük a szexet?
2., A kúp felhelyezése után működhet-e az orál szex? Tehát a párom nyaláskor nem érzi az ízét? Illetve én sem érzem a farkán a gyógyszer ízét? Vagy a nyál gyengíti a kúp hatását?
Van valakinek ebben tapasztalata?
Még nem próbáltuk ezt a módszert, ezért tettem fel a kérdést! :)
Köszönöm a választ a fiatalembertől :)
Mi évekig használtuk, nem lettem terhes. Mi úgy csináltuk, hogy feltettem, aztán ment az előjáték, akár orális is. Ha nem állsz fel, nem folyik ki. De ha már járt bennem, akkor már nem csináltuk úgy, mert elég rossz az íze.
Ami gyakori probléma vele, hogy felborítja a hüvely ph-ját, és gyakran begombásodik tőle a nő. Sajnos én is sokszor jártam úgy.
Köszönöm! :)
Azt sajnálom, hogy rossz az íze, mert én szeretem a férfit egy aktus alatt többször a számba venni :)
Természetesen nem okoz gombásodást. Gombásodást a gombák és az immunrendszer gyengesége hoz ki, a Pharmatex nem.
Felteszed a kúpot és... 10 percig valahogy el kell töltenetek az időt az ágyban együtt. Úristen, menni fog..? ;)
Orál szex kevésbé ízletes utána, hát ez van.
Amúgy egy éve védekezem így, semmilyen kiegészítést nem használok, de fiatal korban, ha nagy baj lenne a baba, azért nem feltétlen érdemes csak erre hagyatkozni. Régebben gumival ment, mostmár nem jelentene komoly gondot a baba, így áttértem erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!