Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Patentex vs. Pharmatex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Patentex vs. Pharmatex?

Figyelt kérdés
kinek melyik vált be jobban? (gondolok itt mellékhatásokra, akár gombásodásra mellette, vagy szex közbeni kellemetlenségekre, stb)
2011. nov. 28. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a gombásodás az városi legenda. Gombát bárhol el lehet kapni (mindenki bőrén nagy mennyiség van belőle), és a legfőbb tényező az immunrendszer erőssége, ami befolyásolja.

Nekem a Patentex jobban bevált (egyébként a pearl-indexe is a legjobb a piacon található hasonló szerekhez képest), mert a Pharmatex kicsit csíp, bár ez is változó, egyszer eléggé csípett, máskor nem igazán. De a Patentex állaga jobb, nem folyósodik el annyira, így kényelmesebb nekem.

Orális kényeztetés után érdemes felhelyezni, mert az íze állítólag nem a legjobb, így én mindig utána használom. 10 perccel a felhelyezés után véd, 2 órán keresztül.

Semmilyen más módszert nem alkalmazok mellette, és eleddig (bő egy éve) kitűnően működik. Sokan mondják, hogy nem biztonságos. Én nem vagyok már tini, és ha véletlen becsúszna a baba, nem csinálnék belőle tragédiát, a körülmények alkalmasak lennének, de még várnék vele pár évet. Azért 15 éves "kezdőknek" nem ajánlanám magában, legföljebb a gumi kiegészítéseként (szakadás, balesetek esetére, így nem kell 72 órásért menni.)

2011. nov. 29. 10:53
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyjából ezeket hallottam róluk (állag, csípős érzés). Évekig tablettát szedtem, nemrég abbahagytam, gyereket nem szeretnék, de ezt a módszert kipróbálnám:)
2011. nov. 29. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, a Patentex elég sűrű, nem folyik ki (legalábbis nem nagyon), nekem minden kiegészítés nélkül megfelel.
2011. nov. 29. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha értesz angolul, érdemes végigböngészni a hivatalos oldalát:

[link]

2011. nov. 29. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
elolvasom, köszi:)
2011. nov. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!