Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patentex vs. Pharmatex?
Szerintem a gombásodás az városi legenda. Gombát bárhol el lehet kapni (mindenki bőrén nagy mennyiség van belőle), és a legfőbb tényező az immunrendszer erőssége, ami befolyásolja.
Nekem a Patentex jobban bevált (egyébként a pearl-indexe is a legjobb a piacon található hasonló szerekhez képest), mert a Pharmatex kicsit csíp, bár ez is változó, egyszer eléggé csípett, máskor nem igazán. De a Patentex állaga jobb, nem folyósodik el annyira, így kényelmesebb nekem.
Orális kényeztetés után érdemes felhelyezni, mert az íze állítólag nem a legjobb, így én mindig utána használom. 10 perccel a felhelyezés után véd, 2 órán keresztül.
Semmilyen más módszert nem alkalmazok mellette, és eleddig (bő egy éve) kitűnően működik. Sokan mondják, hogy nem biztonságos. Én nem vagyok már tini, és ha véletlen becsúszna a baba, nem csinálnék belőle tragédiát, a körülmények alkalmasak lennének, de még várnék vele pár évet. Azért 15 éves "kezdőknek" nem ajánlanám magában, legföljebb a gumi kiegészítéseként (szakadás, balesetek esetére, így nem kell 72 órásért menni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!