Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex és hőmérőzés? Lehet ez megbízható módszer?
Nekem a doki nem ajánlotta, kérdeztem tőle és a semmilyen módszerhez áll a legközelebb a "módszerek hatékonysága" táblázatban amit adott.
Használat első évében a teherbe esett nök 29%-a attól esett teherbe. És olvastam sok fórumot ahol sokan írják, h mellette estek teherbe. Szerintem ez szerencsétől függ, valakinek biztos bevált.
Nekem a hüvelygyűrűt ajánlotta. Nekem kell felhelyezni mint egy tampont és három hétig fent marad majd 1 hétre ki kell venni és akkor jön meg.
21/L
Köszönöm a gyors válaszokat!
Igen, latex mentes óvszert már próbáltuk, de sajnos síkosító azon is van és azt sem bírja.
A hüvelygyűrű hormonos, az új orvosom szerint azt sem használhatok.
Én 1 évig használtam a pharmatexet, és nem volt semmi baj. Egy barátnőm pedig több mint másfél évig, és nála sem volt semmi.
Szerintem az egyetlen titok, hogy minden utasítást szó szerint be kell tartani... Viszont arra készülj fel, hogy az első 1-2 alkalommal csípni fog aktus után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!