Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbízható módszer a fogamzásgátlásra az ovulációs teszt?
Figyelt kérdés
Elegem van a gumiból tabit nem akarok,igy elhatároztam hogy veszek egy ilyen mikroszkópot.Ez kimutatja,mely napokon vagy termékeny és melyeken nem...akkor ezek szerint a nem termékeny napokon mehet a dolog minden nélkül? Hmmm...de jó lenne! Persze óvintézkedésként a nem termékeny napokon is kihúzná előtte,biztos ami biztos...ez igy megbizható szerintetek? Köszi!2008. szept. 21. 15:00
1/4 anonim válasza:
Háááát... Én csak akkotr vállalnám be, ha nemlenne baj ha becsússzan a baba. De elméletben biztonságos. Én is gondoltam erre. De amugy www.ciklus.hu is kiirja, hogy melyek a termékeny napjaid. Mindenesete csak így nem ajánlanám. Vegyél mellé valamilyen hüvelyi spermicides cuccod (krém/kúp/tabletta Pharmatex) és akkor már nem vészes.
2/4 anonim válasza:
Ebben ne bízz,nem biztonságos.Én Pharmatex krémet használok,ami kapható 6-os kiszerelésben(1 adag-1 aktus).Azonnal hat,24 órán át,megöli a spermákat.Én 1,5 éve használom és tökéletes(előtte tabiztam).Egy gáz van vele,hogy aktus előtt kell felnyomni,de végül is a gumi is illúzió romboló,de legalább így jobban érezhetitek egymást.:)))
3/4 anonim válasza:
Annyiban,hogy mondjuk pl. egy 30 napos hónapból 30 napod van a teherbeesésre,abból kb.7 napig nagy esély a sikerre.Az a pár nap az ovuláció környéke de nem egy esetben történt meg,hogy a menstruáció ideje alatt teherbe esett az illető!
Nem biztonságos,nem ajánlott csak ha már nem gond,hogy esetleg becsúszik egy baba.
Használj hüvelykúpot v.tablettát,azt csak az aktus előtt 10 perccel kell feltenni.
4/4 anonim válasza:
Csak akkor ajánlom, ha nem bánod, ha baba lesz a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!