Van itt valaki aki Pharmatex mellett terhes?
Figyelt kérdés
Nem akarok már fogamzásgátlót szedni,mindnek csak mellékhatásával küszködöm... Óvszert sosem szerettük,a gyógyszer után még rosszabb lenne mivel biztosan tudjátok más érzés nélküle..Ez a kettő között megoldás lenne ha tényleg véd...2013. júl. 13. 18:16
11/13 A kérdező kommentje:
:) Óvszer nélkül másabb a szex! Óvszerrel mintha nem úgy tudnám érezni a barátom péniszét mikor bennem van.. lehet hülyeség de ahoz képest mikor még óvszerrel szexeltünk érezni lehet az alakját,sőt így nagyobb az élvezet,óvszerrel ezek nincsenek.. :)
2013. júl. 14. 07:00
12/13 anonim válasza:
Én kb 2 évig használtam pharmatexet, és megszakítást felváltva védekezésképp, nem lettem terhes.
Viszont azóta kiderült, hogy nem is lehet kisbabám. Úgyhogy nem tudom mennyire hatékony egészséges szervezetben.
27/N
13/13 anonim válasza:
A Nuvaring nagyon jó! Ajánlom! Igaz, még csak 4 hónapja használom de asszem már tudnám ha nem lenne jó. :) Nekem nincs semmi mellékhatásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!