Spirál mellett lett valaki terhes?
Figyelt kérdés
Hogyan tudtátok feldolgozni,ha megtartottátok?
Úgy néz ki kismama vagyok, de nem szerettünk volna egyenlőre babát, van már kettő lányunk.
Nagyon rosszul érintett , amikor kiderült, viszont elvetetni nem akarjuk.
2013. júl. 9. 15:40
1/2 anonim válasza:
Édesanyám sajnos teherbe esett spirál mellett, de mivel senki sem garantálta neki a baba egészségét, így elvetette.
Persze ez már több mint 20 éve volt. Ha úgy döntöttetek megtartjátok, majd meglátod menni fog magától a megbarátkozás.
2/2 anonim válasza:
En is ebben a cipoben jarok. 3 gyerek utan nem akartunk tobbet, ezert kertem a spiralt. Ennek ellenere 8 hetes terhes vagyok es az abortuszt vallasi okok miatt kizartam. Masfel het mulva fogjak kivenni a spiralt es utana 1 heten belul kiderul, hogy megmarad-e. Nem tudom, mi lenne a jobb. Ha elvetelek, belenyugszom, ha pedig megszuletik, akkor ugyanugy fogjuk szeretni es felnevelni, mint a masik 3-at, akiket terveztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!