Mára nem vártam. Ha terhességi tünetek mellett pirosas rózsaszínes kevés folyásom volt ma, kizárt, hogy terhes legyek?
Pár napja olyan tüneteim vannak, amik nem szoktak lenni. És még mindig vannak, csak ma, mikorra nem vártam, volt egy kis mennyiségű pirosas rózsaszínes folyás.
Hányinger, enyhe szédülés, mellérzékenység, mellfájás, hüvelyszurka, alhasi fájdalom, de nem olyan, amilyen mensi előtt szokott lenni.
De mivel a vérzésre azt szokták írni, hogy barnás szokott lenni, az enyém meg pirosas, így akkor ez mensi lesz, ugye?:(
Jó kérdés. Nekem egy ideig késett, aztán jelentkezett valami rózsaszínes folyás, bár akkor már megvolt a pozitív a teszt. (Mint kiderült, a beágyazódás a kezdeti szakaszban mélyül, és ez okozhat ilyesmit.) Én ekkor 6 hetes voltam.
De minden tünet utalhat terhességre, ami nem megszokott.
Azóta megjött rendesen? Vagy van valami egyéb infó?
Szurkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!