Ki nem várja 26-a környékére? Milyen tüneteitek vannak?
Én is 26-ra nem várom!
Előbb volt peteérésem, ezért most csak 25 napos lesz a ciklusom.
Tüneteim csak annyi, hogy feszül a mellem (bár peteérés után mindig ez van, és utána megszűnik, ahogy közeledik a mensi), és olyan "mindjárt megjön" érzésem van. Én se vezetek már görbét, elég volt belőle, nem látom értelmét, csak idegesítem magam.
A mellérzékenység mindenkinek más. Szokott egyébként érzékeny lenni? Mert ha igen, és most nem, az is jelenthet valamit!
:)
Én 22-re nem várom.Fájnak a melleim,bal petefészkem szúrkál.Barnás vérzésem is van 3. napja,de a hőm nem esett le ,máskor lezuhan,és barnázni soha nem is szoktam,hanem kissebb vérzéssel kezdődött a mensim.
Ha nem baj,csatolom a görbém:
Szerintetek?
Kedves Kérdező:Én is éreztem korábban a hasamat,ovu után 4-5 nappal.Szerintem van esélyed babára,annak ellenére is hogy nem fájnak a melleid.Valakinél 6-8 hetes korban jön elő,valaki semmi tüntet nem produkál a tehessége alatt.Mindenkinél más.Én drukkolok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!