Hogyan sikerült teherbe esned? Csak úgy magától, vagy vezettél görbét, ovuteszteltél, vitamint szedtél (stb. )?
mi csak eldöntöttük, hogy szeretnénk, elmentem a nőgyógyászhoz rákszűrésre, ennyi volt az összes előkészület, megbeszéltem vele, hogy ha 6 hónapig semmi, akkor ismét találkozunk
1 hónappal később ott ültem a rendelőben levakarhatatlan vigyorral a képemen
a másodikkal is baromi nagy mázlink volt, megbeszéltük, hogy szeretnénk tesót és már ott is volt, a következő menstruációm már ne mis jött meg
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Most hadd öntsem ki a szívemet!
A gyerekünk úgy fogant, hogy nem védekeztünk és középtájban együtt voltunk. Különösképpen nem terveztük.
De most a második hiába, nem jön! Azt hittem ezzel is úgy lesz, mint az előzővel. Nem vagyok görcsös, csak csalódott. Harmadik próbálkozós hónapban késett 4 napot, tisztára azt hittem, hogy sikerült! Negyedikben gyógyteákat próbáltam, aztán ovulációs tesztet használtam. Most pár hete vitaminokat szedtünk. Mindhiába.
Itt mindig olvasok a görbékről, meg a görbe-szakértőkről. Nekik is sikerül attól függetlenül, hogy ilyen tudományosan megtervezik. Baj, ha az ember tervez?
Ti mit tennétek a helyemben? Vessek be, amit tudok, vagy ne szedjek vitamint se? Hat hónapja szeretnék már kistestvért.
Fél év sikertelen próbálkozás után mentem el orvoshoz, vezettem hőgőrbét, és ovulációs tesztet is csináltam.
Aztán a doki elküldött hormonvizsgálatra. Kiderült, hogy a prolaktinom magas. Kaptam gyógyszert. Rá két hónapra terhes lettem. Most 4 éves a kisfiam.
Most terhes vagyok a 2. babával. Itt sem volt minen problémamentes. Megterveztük, hogy kistesót szeretnénk, elmentem egy hormonvizsgálatra, tuti ami tuti alapon. Kiderült, hogy a pajzsmirigyem alulműködik. Kaptam gyógyszert. A 4. hónapban terhese lettem, most 15 hetes vagyok.
Tehát először tuti elmennék hormonvizsgálatra, ha ott minden ok, akkor vezetnék hőgőrbét és ovutesztet csinálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!