Hányadig napon sikerült legkorábban pozitívat tesztelnetek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 14:49
1/11 anonim válasza:
Második babával az aktus utáni 10. napon lett erős pozitív egy ebéd utáni pisiből 25-össel.
De hozzá tartozik, hogy egy nappal előtte már émelyegtem és szagérzékeny voltam, és az első terhességemből jól ismertem ezt az összetéveszthetetlen állapotot.
2/11 anonim válasza:
Egészen pontosan nem emlékszem, de kb. a nemvárt előtt 3-4 nappal lett pozi a tesztem.
3/11 anonim válasza:
Mensi előtt 4 nappal, de 6. ciklusnapon volt ovum, csak nem tudtam róla :) Azt hittem, félidőben volt.
4/11 anonim válasza:
En figyeltem az ovum, szoval pè utàn 16 nappal teszteltem eros pozit, reggeli vizeletbol. Tunetem nem volt semmi, utànna sem.
16+3 kismama
6/11 anonim válasza:
Nekem a nem várt napján 1es érzékenységűvel lett elég jól látható csík :)
7/11 anonim válasza:
10es érzékenységűt akartam írni*
8/11 kudos válasza:
8. napon este. 10 essel és 25 össel is. még a 25 ös erősebb volt. sok sikert!
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2013. júl. 12. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!