Szerintetek sikerülhet? Mikor tesztelnétek?
Figyelt kérdés
1,5 éve próbálkozunk...túl sok vizsgálaton, műtéten...és március végén 1 mised ab-on...ez az első éles hónapunk...
2013. máj. 26. 13:28
1/11 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy lehet baba! Drukkolok!
2/11 anonim válasza:
Szerintem tesztelhetsz már! Mondanám, hogy várj, mert még korai, stb., de gondolom már majd megòrülsz a kiváncsiságtól! Egy érzékenyebb teszt ilyenkor már kimutatja!
3/11 anonim válasza:
Elòző vagyok, bocs elnéztem, még várj pár napot!
4/11 anonim válasza:
Ha jól nézem, most vagy a 10. dpo-n. Én még várnék 2 napot, bár az is igaz, hogy nekem a 10. dpo-n 10-es érzékenységű Vaterás teszt már megmutatta, hogy lakik valaki odabent. :) Én is a türelmetlen típushoz tartozom.
10 hkm
5/11 anonim válasza:
Ja, nem bocsi. Még csak a 7. dpo-n vagy. Türelem!!! :)
10 hkm
6/11 A kérdező kommentje:
sziasztok....
Nagyon köszönöm a válaszokat és a bíztatást...nagyon reméljük, hogy sikerült...
akkor kb. 5 nap múlva egy első tesztet ellőhetek 10 dpo-n????
2013. máj. 26. 15:40
7/11 anonim válasza:
Nekem a 10-11. dpo-n du. 10-es teszt pozitív lett, de ha a tied nem lesz az akkor se keseredj el, tesztelj rá pár nap múlva még egyszer. Drukkolok, és írj majd!
8/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
Ma vagyok 8. dpo-n és fél órája elég erős mensi szerű görcseim voltak, szurkált a hasam...és barnázok...ez most vagy beágyazódás volt, vagy pár nap múlva mensi...mert 25 cn-en vagyok
2013. máj. 27. 14:15
9/11 A kérdező kommentje:
görcsök elmúltak. du óta semmi...barnázás múlóban...jaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj nagyon bízom benne...olyan szép lenne ;)
2013. máj. 27. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!