A második gyerkőc nálatok is nehezebben sikerült?
Figyelt kérdés
Az első gyerkőc rögtön sikerült,szeretnénk tesót, de fél éve semmi. Velem lenne valami baj?2013. júl. 10. 13:31
1/4 anonim válasza:
nekünk a tesó 10. hónapra sikerült!
Már feladtuk, hogy lesz tesó és rögtön összejött!
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy magától értetődő, hogy baj lenne. Lehet, még nincs itt az ideje. Én még azért nem aggódnék a helyedben, bár tudom, könnyű ezt mondani...
3/4 anonim válasza:
ez teljesen változó. sokaknál a második jön össze hamar az elsőre meg sokat vártak akár éveket na meg sokaknál nem is sikerül elsőre természetes úton másodikra meg igen.
Még várjatok pár hónapot ha addig sincs siker menj el egy kivizsgálásra. Addigis hazsnálhatsz ovu tesztet, hőmérözhetsz.
4/4 anonim válasza:
Nálunk az elso jott nehezen, 7 hónap után. Másodiknál ugy voltunk, hogy akkor lassan fel is hagyhatnánk a védekezéssel, mert úgy sem jon hamar a kis tesó. Ehhez képest azonnal teherbe estem. Nem figyeltem semmit, nem számoltam, nem méregettem. Csak a vágyainkra hallgattunk.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!