Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3napja volt a pém, azóta...

3napja volt a pém, azóta folyamatosan fájnak a melleim, és érzékeny a hasam alja. Mitől lehet? Mának is volt ilyen? Esetleg ez jelzés volt valakinek, hogy sikerült a megtermékenyítés?

Figyelt kérdés

2013. júl. 11. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy még csak most van péd.

A megtermékenyülést nem lehet érezni, úgy mint a beágyazódást sem. Legalábbis fizikailag biztos nem.

2013. júl. 11. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sajna vannak ciklusok amikor minden ilyesmi bajom van, a melleim annyira fájnak, hogy borogatnom, masszíroznom kell őket, és vannak amikor semmit (!!!!!!!!!) sem érzek.

A hormonszintem ráadásul nem ingadozik, szóval nem értjük. A dokim szerint amikor jobban elhiszem hogy sikerült akár tudat alatt, akkor jobban érzem... Szóval ebből még nem igazán lehet levonni semmilyen következtetést sajnos; de nagyon szorítok neked!

Én 2 napja repedtem, és a melleim megint furák, de most máshogy... szerintem megint csak az "agyam" szórakozik velem.. :-(

2013. júl. 11. 14:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!