Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja ebbe a hónapba?

Ki nem várja ebbe a hónapba?

Figyelt kérdés
Nekem 15.-e körül lenne a nem várt... Remélem nem is jön:)
2013. júl. 11. 12:15
 61/102 anonim ***** válasza:

Én is gratulálok!

#31.

2013. júl. 16. 15:09
 62/102 anonim ***** válasza:

Jaj, gratulálok! Dejóóóó :)

Kinek nem jött még meg egyébként?

Nekem még pont egy hetem van...

2013. júl. 16. 15:44
 63/102 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok, de továbbra is inkább kételkedek, amíg erős pozi nem lesz az a pozi teszt:)

Mindenkinek továbbra is megy a drukk!

2013. júl. 16. 15:53
 64/102 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én vagyok az első aki írtam!Gratulálok akinek sikerült.Nekem még holnap van a nemvárt de teszteltem ma ami negativ lett...én megrögzött tesztelő vagyok amúgy(de csak pár hónapja)...viszont 3,5 év után már sztem nem is csoda :DD Szóval sztem nekem meg fog jönni,mert ha a 13.dpo-n még negativ az nem sok jót jelent.Bocsánat hogy hosszú voltam,de azért ha csoda történik azt is megírom :))Mindenkinek drukkolok
2013. júl. 16. 15:58
 65/102 A kérdező kommentje:

1-es szorítunk!

Nekem még nem jött meg. tegnapra nem vártam ugye... de szerintem megfog.

Esélyes egyáltalán a baba szerintetek?

19. napon voltunk együtt meg 24....

2013. júl. 16. 16:20
 66/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is megérkeztem! 2-es vagyok.

Nekem ma reggel lejjebb ment a hőm, de még mindig nem jött meg. A tegnapi negatív teszt után viszont már annyira nem reménykedem!

9-esnek pedig sárgulva gratulálok!!!!!!!!!!!!

2013. júl. 16. 19:36
 67/102 anonim ***** válasza:

Szerintem esélyes lehet. Nem mindig pont a közepén van ovulácio. illetve ha van érett tuszo ami még nem repedt meg okozhat orgazmus során extra t.repedést. és ugye van olyan is akinek mensi előtt vagy közben jött össze. ez nincs megírva sehol... szóval reménykedni lehet :)

én most azon parázok, hogy 2 napig volt meg.. erősen, de 2 napig. akkor most mi van? sose volt még ilyen nekem. a rendszeres sport okozhatja? ötletek? 31es voltam.

2013. júl. 17. 08:20
 68/102 anonim ***** válasza:

Szép napot! 2es vagyok...

:-( Megjött... Sok sikert még a többieknek! :-(

2013. júl. 17. 09:42
 69/102 anonim ***** válasza:
3.-53as vagyok. Nekem még pont 1 hét a nem vártig. Izgulok nagyon! Mikor érdemes 10es tesztet csinálni legkorábban? Nem hiszem, hogy kibírom szerdáig.
2013. júl. 17. 10:10
 70/102 anonim ***** válasza:
nekem is megjött.első voltam.De már megszoktam :(
2013. júl. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!