Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja mára? Valami...

Ki nem várja mára? Valami megérzésetek van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én tegnapra-mára nem várom várom. Sajnos úgy érzem, hogy nem sikerült ez a hónap sem. Mi 7 éve próbálkozunk. A mensi előtti tüneteimből semmi nincs, de ez lehet a mastodynon csepptől is.

Ilyen a görbém: [link]

Neked van valami megérzésed? Mióta próbálkoztok?

2013. júl. 3. 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:
jól fent van a hőd sőt ahogy látom egy fokal magasabb is mint múlthónapban :) de teljesen rossz helyre húzta az ovudat a program ( szerintem ezt te is észre vetted) Én is szívesen mutatnék görbét neked de hát úgy felidegesített hogy aba hagytam ... Tegnap nem éreztem semmit tök jól voltam,annyi hogy az utóbi pár napban nagyon érezni akarom az ízeket (savanyú,sós,édes). De hogy ma mi lesz kész relytély :( reggel már ara készültem hogy megyek ki a wc-re és vér lesz,eddig még semmi :) Bár mintha nagyon enyhe görcseim lenének de már nem tudom mit higyek :( amúgy jövőhónapban lesz 2 éve
2013. júl. 3. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi 2,5 éve várjuk a csodát, nekem PCO, férjemnek alacsony spermiumszám.

Szóval mára nemvárom, de én már nem reménykedem, túl sok volt a csalódás.

Szurkolok nektek. Tudom milyen érzés.

2013. júl. 3. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:
még most sincs semmi,lehet hogy csak egy szimpla késés lesz :( már annyi mindenre gondoltam minden hónapban :( ha arra gondolok hogy biztos meg fog jöni akor érzek alig érezhető görcsöket de ha nem akor meg semmit,ez kész téboly :(((
2013. júl. 3. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
1. vagyok. nekem meg jött. Nektek nagyon drukkolok!
2013. júl. 4. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnálom :((( nekem még ma se jött meg :)
2013. júl. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!