Ki nem várja hó elejére?
Figyelt kérdés
3.ára nem várom..a hőm fenn van,de egyéb tünetem nincs!
Izguljunk együtt! :)
2013. jún. 30. 16:35
2/14 anonim válasza:
Én is pont 3-ra nem várom :) Remélem nem is jön meg. Amit eddig éreztem: szédülés, undorodtam a nyers csirkemelltől, de nagyon, rám jött a hányinger a frissen nyírt fű illatától. Hol a jobb, hol a bal petefészkem feszül. Mind a két cicim nyomásra érzékeny. Lehet, hogy csak meg fog jönni, de remélem nem. Ja, és most nem beszélem be magamnak ezeket a tüneteket. A hőmet nem mérem, de a vérvételem alapján volt peteérésem, remélem el is kaptuk azt a napot :) Már tesztelnék, de félek tőle, h megint negatív lesz, nem szeretnék megint előre csalódni, meg feleslegesen lövöldözni a teszteket. Szorítok neked is h sikerüljön!!!!
3/14 A kérdező kommentje:
1eske :) és már teszteltél??? :)
2eske! szorítok! nekem semmi tünetem, csak a hőm 36.9...
reménykedem, mert sajnos nemrég méhen kívülim volt,azóta ez az első próbálkozós hónap :) mikor tesztelsz?
2013. jún. 30. 18:33
4/14 anonim válasza:
Sajnállak!! De most biztos sikerülni fog, és lesz egy gyönyörű babád!! Hát, lehet hogy megvárom a szerdát. De nagyon nehéz addig kibírni! Az a jó hogy nincs most itthon tesztem, mert már tuti megcsináltam volna :)
5/14 anonim válasza:
Elso vagyok. Meg nem mertem nehogy negatív legyen. Het elejen fogok. :)
6/14 A kérdező kommentje:
nekem van otthon 5 db is...de tudom h igy is ugy is nega lenne még :D :D igy megpróbálom kivárni, és 4.én reggel tesztelek! :)
2013. jún. 30. 18:53
7/14 anonim válasza:
En nem birnam ki . Nalam is lehetne elfekvőben teszt :D
8/14 anonim válasza:
Na én csak vettem egy tesztet, 12. dpo, délutáni pisi... tudom nem kellett volna, negatív lett...Most nagy elkeseredés, sírás.. :(
9/14 A kérdező kommentje:
nem szabad!!!a délutáni ilyen korán még semmit se jelent!!!!! várj még pár napot!! nekem sajnos 3.napja hasmenésem van..kezdem azt hinni virus lehet :( talán jobb is ha nem lenne most babó..gyógyszert se merek bevenni :(
2013. júl. 1. 14:57
10/14 anonim válasza:
Jó, tudom csak magam keserítettem el vele, de annyira hülye rosszulléteim vannak. Sokszor jön rám hányinger. Gondoltam, ha már ilyeneket érzek akkor mutatnia is kellene valamit. És erre tessék.. nekem már sose lesz két csíkos tesztem.. Pedig már annyiszor megfogadtam hogy nem tesztelek hamarabb... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!