Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hó elejére?

Ki nem várja hó elejére?

Figyelt kérdés

3.ára nem várom..a hőm fenn van,de egyéb tünetem nincs!

Izguljunk együtt! :)

2013. jún. 30. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én is holnapra nem várom :) annyit vettem észre hogy még mensi előtt mindig megy pár napot a hasam most csak egy napig volt ez meg és az is kb egy hete volt :/ most pedig pár napja állandóan csoki ehetnékem van aztán meg jöhet a sós és ha ezek nincsenek akkor jön a citrom nyalogatás cukorral :) már tegnap meg is fájdult a gyomrom :( meg ma is ettem citromos cukrot és újból fáj :/ lehet le kéne állnom róla :( de hát ha ennyire jó :)) a hasam egyáltalán nem fáj de ezt még nem kiabálom el :( már annyi mindent hittem hogy ez most biztos a terhesség miatt van de eddig mindig csak csalódtam :(
2013. júl. 2. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi újság veled? Nekem holnapután kellene nem megjönnie, igaz van már két negatív tesztem nemvárt előtt 3 és 4 nappal délutáni vizeletből.Azért még reménykedek.

2013. júl. 3. 10:51
 13/14 A kérdező kommentje:
szia!nekem sajnos megjött ma! :( de indul egy újjabb hónap! :) neked megy a drukk majd irj!! :)
2013. júl. 3. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:
sziasztok 11-es válaszoló vagyok nekem még nem jött meg remélem holnap se fog :) és nem érzek semmit ez nem tudom jó jel -e? :/
2013. júl. 3. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!