Ki nem várja ebbe a hónapba?
Figyelt kérdés
Nekem 15.-e körül lenne a nem várt... Remélem nem is jön:)2013. júl. 11. 12:15
91/102 anonim válasza:
Persze, hogy van még remény, amíg nem jön meg:)
Nagyon drukkolok.
Egyébként 10-es tesztet én itt szoktam rendelni, az ovutesztekkel együtt:
9-es voltam
92/102 anonim válasza:
Segítsetek egy kicsit!
Még van 3-4 napom, de jó lenne minél előbb tudni valamit, mert olyan gyógyszert kaptam, amit nem mernék babásan bevenni.
Milyen tesztet próbáljak szerezni? Tudom, hogy 10-est, de az melyik márka?
93/102 A kérdező kommentje:
9-es köszönöm szépen:) Akkor még reménykedhetek :)
2013. júl. 19. 14:28
94/102 A kérdező kommentje:
és a 10-es tesztes linket is köszönöm!
A 9-es belinkelte most Nekem, hogy ő honnan szokta szerezni, nézd meg Te is
2013. júl. 19. 14:29
95/102 anonim válasza:
Nem ér ide olyan gyorsan :(
egyébként már néztem, bár remélem, nem lesz szükségünk az ovulációs tesztekre :D
96/102 A kérdező kommentje:
Szerintem azért várj, biztos ami biztos... nekem annyira rossz volt látni a negatív tesztet :( pedig már a 32. napon járok a ciklusomban...
2013. júl. 19. 14:44
97/102 anonim válasza:
h*lye gyógyszer miatt lenne jó tudni... nem merem addig bevenni, amíg nem tudok biztosat :((
98/102 A kérdező kommentje:
és nagyon fontos most az a gyógyszer?
2013. júl. 19. 15:07
99/102 anonim válasza:
4 nappal a nem várt előtt a 10es erősségű teszt már akár mutathat v.mit?
100/102 anonim válasza:
egy komoly gyulladás van a szervezetemben, amiatt kaptam. nyilván jó lenne minél hamarabb meggyógyulni... nem hiszem, hogy pár nap csúszás gond, nem fogom beszedni, amíg nincs eredmény, csak ilyenkor azért jó lenne minél előbb tudni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!