Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja ebbe a hónapba?

Ki nem várja ebbe a hónapba?

Figyelt kérdés
Nekem 15.-e körül lenne a nem várt... Remélem nem is jön:)
2013. júl. 11. 12:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:

ja... Nem bírtam szerdáig várni. Meg is lett az eredmény

előző voltam :)

2013. júl. 15. 05:56
 42/102 anonim ***** válasza:

sziasztok 31-es vagyok.

pont a vervetel napjára jött meg... :( 39. napra....azért levették a vért.. ha pozitív lenne akkor 2 hét múlva újra vervetel. :( délután jövök és beszamolok az eredményekről nektek.

amúgy is jól esik kibeszeljem egy kicsit magamból. nem merek reménykedni, pedig tegnap délutánig biztos voltam benne hogy ez az.. csak még korai.. de hát, nekünk nőknek erősnek kell maradjunk! mindannyiunknak. meg kell próbálni nem elkeseredni, mert ha valami születőben lenne mégis annak csak artunk vele. úgyhogy kitartás! senki se adja fel! puszi nektek!

2013. júl. 15. 09:10
 43/102 anonim ***** válasza:
Egyébként igen hcg-t néznek.
2013. júl. 15. 09:12
 44/102 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A terhesség jelei is hasonlítanak a premens tünetekhez, úgyhogy még ne kiabáld el!

Kedves 2.! Akkor most mi van? A teszt negatív, de a hőd fennt van? Akkor ez még bármi lehet :-) Korán teszteltél? Előbb ovuláltál?

Kedves 31! Sajnálom hogy megjött! Ugyanolyan mint szokott? Csak mert egy barátnőm mensizett mindkét gyerekével az első 4 hónapban!!!!!!!!!!!!!

Én most vagyok a 6. dpo-n. Szorítsatok!!!!!! :-) 13-mas voltam

2013. júl. 15. 09:21
 45/102 A kérdező kommentje:

13-as szorítok nagyon:)

Akkor még nem keseredek el, de igazából a szokásos görcsöket érzem:(

Viszont, 4 hónapig menstruált? Mondjuk nekem anyukám menstruált velem normálisan az első hónapban...

2013. júl. 15. 10:17
 46/102 anonim ***** válasza:
Sziasztok 31es vagyok. a béta hcg szintem kemény 5mU/ml... hogy most ez mit jelent vagy mitől csak ennyi? :( késik 7 napot majd megjön ugyanolyan erősségel. sose szoktam barnazni előtte napokig. tényleg nem tudom most mi van... Dokival még nem sikerült beszéljek. lehet a ciszta okozta. :(
2013. júl. 15. 14:08
 47/102 anonim ***** válasza:

31

röviden annyit mondott a doki hogy a hormonjaim szórakoznak velem. és hogy próbálkozzunk tovább. 2-3 hónapig. ha addig nem akkor menjek vissza.

szomorú vagyok azért örülök, hogy szoritottatok nekem :S itt leszek és olvasni fogom az írásaitokat remélem sikerül valakinek közülünk. puszi

2013. júl. 15. 14:41
 48/102 A kérdező kommentje:

31-es! Nagyon szorítunk Neked hidd el!

és sajnálom:(

2013. júl. 15. 14:52
 49/102 A kérdező kommentje:

Nekem is kezd elszállni most a reményem, de egyenlőre még nem jött meg. Sajnos ugyan azok a tünetek. Elvileg meg azt mondják érzi az ember ha terhes lesz...

Lehet, hogy veszek egy tesztet azért estére, ha esetleg napközben nem jönne a "nem várt"...

2013. júl. 15. 14:53
 50/102 anonim ***** válasza:
Tarts ki! Szoritunk neked. Ha ideges vagy még később fog megjönni. ha teheted shoppingolj vagy foglald el magad valamivel. mi tegnap atrendeztük a szobát és jó is volt. legalább egész nap nem ezen törtem a fejem. 31es voltam.
2013. júl. 15. 15:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!