2,5 év után csak képzelődöm? Gabriel 25-ös teszt, reggeli pisi, előtte pár órával voltam hajnalban. Ugyanaz a teszt csak többféle fotó.1. nem hiszem el 2. Nem túl halvány? Az én tudomásom szerint 19. dpo
Köszönöm :) Ez mindenkinek adjon erőt!!! 2,5 év és ennyi probléma, és mégis sikerült. Pont mikor lemondtam róla :)
A férjem egy életre emlékezni fog a tegnapi napra :D Hiába terveztem évekig, hogy majd hogyan mondom el, kiket szervezek be, hogy cd-t csinálok zenével. . st. . . tegnap mentem haza a munkából, már a liftben potyogtak a könnyeim, férjem nyitotta az ajtót, beléptem, és úgy elkezdtem bőgni, zokogni, hogy nem bírtam megszólalni. Majdnem megfulladtam. Ráadásul anyósom is ott volt, azt hitték hogy kirúgtak a munkahelyemről, vagy valaki erőszakoskodott velem a liftben. Szegény férjem csak ölelt, és várta, hogy megszólaljak, én meg annyit tudtam kinyögni: terhes vagyok. Semmi állapotos, vagy kisbabánk lesz, csak simán terhes vagyok. Ahogy ezt kimondtam, még jobban rázendítettem, így anyósom már annyira megijedt, hogy ő meg bent sírt a szobába :) Úgyhogy marha romantikusra sikerült.
Úgy döntöttünk csak a szülei és a szüleim fogják tudni a 12. hétig.
Hidd el, ennél romantikusabb dolog nem is kell! Hiszen tervezett baba... nem elég romantikus ez a mai világban? :-)
Örülök nektek nagyon! :-)
Szia GRATULÁLOK:)
Én is megkönnyeztem,hogy vajon ha majd egyszer eljutok oda hogyan mondom el.Még sajnos ez a rész eddig várat magára:(((Lehet én se tudnék kinyögni egy mukkot sem :)))
Szép babavárást:))
Komolyan nem felejtem el ezeket a szavakat, és gondolni fogok rátok így ismeretlenül is, küldöm a pozitív energiákat!!!
Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!