GABRIEL teszt nagyon halvány?
Nekem is itt van a kezemben egy szombati nagyon halvány Gabriel. Én szerdán tesztelek újra, mert már nem merek hinni benne, szóval izgulhatunk együtt. Te követezőre mikor tesztelsz? Mikorra nem várod/vártad (nekem 4 napja késik)?
Bocs az offokért csak jó érezni, hogy valakivel egy cipőben járunk.
juj akkor simán lehet halványka:) vár még 2-3 napot, és tesztelj reggel egyet, drukkolok:))) nekem ilyen volt a nagyon halványkám:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia! :) én is épp ma teszteltem Gabriellel, de sajnos még negativ :(
Szerintem a te esetedben korai terhességről van szó. Várj pár napot és tesztelj ujra :) Sok sikert :)
én a gabriellel mindig befürdök...
A Fiammal 3 éve 8 tesztet csináltam 2 hét alatt mind negatív volt az utolsó negatív és pozitív tesztem előtt 2 nap volt ami pozitív lett az clearblue volt és elő pillanatban még pislogni se volt időm pozitív lett...
Most ismét 3 negatív és egy más fajta elő másodpercben pozitív... Nem veszek többet gabriellt semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!