Hogyan tovabb 1 nagyon halvany pozitiv teszttel?
25-os erzekenysegu tesztet csinaltam a 31-35 napos ciklusom 32-ik napjan. Nagyon halvany 2 csikos lett, de a ferjem is latja. Ma vettem 10-es erzekenysegu tesztet, holnap reggel megcsinalom. Kicsit fajdogal a hasam, vettem be MagneB 6-ot, de kell-e meg szednem valamit? Orvoshoz meg nagyon korai lenne menni.
Egyebkent 8 honapja probalkozunk.
Koszonom.
Folsav tartalmú terhes vitamint mindenképpen kellen szedned.
magnéziumot szerintem ilyenkor még felesleges.
folsav amire szükség van egyedül.
orvoshoz kb 2 hét múlva érdemes menni, ha addig kibírod, akkor már mindent megcsinál, lesz szívhang is.
Koszonom a gyors valaszt.
Vettem be folsavat is. Az a helyzet, hogy szedtem sokaig, aztan mar kicsit elkeseredtem es abbahagytam decemberben, es januartol E-vitamint szedek.
Ugy hogy most akkor szedem a folsavat, bar mar babatervezeskor kellene. Az E-vitamint vajon szedhetem tovabb?
Valoban, mar 2 het mulva lenne szivhang is? Remelem a holnap reggeli tesztem meg erosebb lesz. Meg orulni sem merek...
a 2 csík az 2 csík!És ha a férjed is látja akkor tuti ott van!!!
Én is folsavat szedtem csak!
Várjuk a reggeli tesztet!!! :)
Köszönöm :)
Ma reggel csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet, azon is lett egy halvány második csik, ugy hogy kezdem elhinni.
Szedem a folsavat és várom, hogy teljen az idő.
nem iszok, nem cigizek, nem kávézok, ugy hogy ezekkel nincs gond.
Emelni nem fogok, csak naponta 1 órát buszozok reggel és este a munkahelyemig...
Most hogy kell számolni akkor? Mennyi idős vagyok most? Utolsó menzeszem február 4-én kezdődött.
És lenne egy nagyon fura kérdésem :) Most amig az orvos nem bólint rá, nem lehet összebújni? értitek :)
hétfőn leszel 5 hetes!
szerintem szexelhettek, ha utána barna van, azt is említsd a dokinak azért!
Köszönöm.
A férjem azt mondta inkább várjunk az összebújással az első orvosi vizsgálatig, vagyis még 2 hét :)
Ma nem teszteltem, de holnap megint fogok, kiváncsi vagyok mennyit erősödik a második csik.
Még senkinek sem merem mondani, a szüleimnek sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!