Ma ovu teszttel jósteszteltem, és látszik egy halvány vonal, reménykedhetek, hogy erősödik majd?
A jósteszt sokaknak nem válik be.
Mondjuk nekem már nemvárt előtt 5 nappal jó erős kétcsík volt az ovuteszten, amit poénból lőttem rá.
Utána a terhestesztem is pozi lett.
Ettől még lehet baba! Várj pár napot!
Szia! Én ma vagyok a 24.napon. 3 napja jóstesztelek, de ugyanolyan halványak a vonalaim. Délután totál fehér mező van a 2.csík helyén, reggel pedig halvány vonal.
DE nem erősödik, úgyhogy abba is hagyom a játszadozást a jósteszttel :(
A ciklus bármely napján tesztelnél, akkor is lenne rajta valami csíkocska. Mindig van a szervezetünkben LH, hol erősebb, hol gyengébb formában, és peteéréskor van a csúcson.
Jóstesztelésre csak akkor válik be, ha folyamatosan nézed minden nap,ugyanabba az időben, legalább 3-4 napon át, és konkrétan kell erősödnie! Mivel nagy tesztelő voltam, én is jósoltam, és be is jött a jóslat. Olyan erős két csíkos volt az ovutesztem a végére, mint a HCG. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!