Kedden lesz 1 hete, hogy késik:D Csináltam 4 tesztet. Ebből 1 halvány pozi,1. en semmilyen vonal nem jelent meg, egy negatív és egy ilyen?
Figyelt kérdés
Ez nem az enyém,ezen az oldalon találtam de az enyém is pont ilyen. Holnap megyek orvoshoz. De úgy félek, hogy reggelre mégis megjön?Szerintetek látni fog valamit a doki?28 naposak a ciklusaim.
2010. dec. 19. 21:15
1/6 anonim válasza:
Nekem ma van 1 hete, h késik én is a jövőhéten megyek dokihoz.Petezsákot már látni fog.
Jó babavárást!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszia gyors választ. De úgy félek,hogy mi van ha mégis megjön. Ti nem féltek/féltetek? Olyan rossz ez így....Holnap délután megyek amjd orvosohoz.Akkor tuti fog látni valamiut?
2010. dec. 19. 21:27
3/6 anonim válasza:
Szia! Az ami a képen van, halvány, de pozitív. Ha tied is ilyen, akkor kicsit, de kezdhetsz örülni. Csak pozitívan állj a dolgokhoz. Nem fog megjönni!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Az gáz, ha időn túl jelent meg? Vártam,eltelt 10 perc akkor még 1 csík se volt. Gondoltam biztos rossz a teszt. Eltettem 1-2 óra múlva előszedtem és már ugyanilyne volt, mint ez.
2010. dec. 19. 21:44
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az már úgy gáz:( Holnap mikor mész dokihoz? Ha nem bírod kivárni, akkor reggel pisilj egy pohárba, szaladj el a gyógyszertárba vegyél Clearblue tesztet. Biztos nem fog tévedni. Nekem a nemvárt napon nem reggeli pisiből egyértelmű pozitív lett. Szóval ha van baba, ki fogja mutatni. Megy a drukk!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez volt tegnap. Azóta vettem még egy ugynaolyan mrkájú(Facelle) tesztet és az is mint az előző 10 perc után se jelent meg egy vonal se, sőt már 3-4 órája cisnáltam ésmég mindig üres mindkét ablak!! Nem értem! De mindenféleképp elmegyek orvoshoz, mert az se jó, ha anélkül késik, hogy lenne baba... Amúhy bizos nem csináltam rosszul a tesztet, mert már másfél éve próbálkozunk, gyakorlott vagyok:(
2010. dec. 19. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!