X-epil teszt megbizhato?
Figyelt kérdés
Ma reggel csinaltam kb 2-3 nap mulva jonne meg, feny fele forfitva szek vastag es rozsaszinu a masodik csik, jol kiveheto, de csak feny fele! Havsiman nezem, en akkor is latom, de az valoban nagyon-nagyon halvany. Isten tudja hany tesztet csinaltam mar, meg sosem volt ilyen. Idon belul jott ki, fenykepen is latszik, csak telefonrol nem engedi feltolteni:( szerintetek remenykedhetek? Pco+ir, meforal 2x1/22013. márc. 2. 21:38
1/30 anonim válasza:
Igen:) Nekem is olyan halvány volt, hogy csak én láttam:)
30hkm.
3/30 A kérdező kommentje:
/www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_2_a5lurykk10.jpg][img= [link]
2013. márc. 2. 21:44
7/30 anonim válasza:
Ha akarom látom, ha nem akkor nem! :S
De valami van ott! Próbáld meg pár nap múlva!
Nekem az x-epil 13. dpo-n este ilyen volt! [link]
8/30 A kérdező kommentje:
En nem tudom sajnos a dpot es az enyem nem ilyen szep, mint a tied, de mivel rengeteg " ures" tesztet lattam mar, megorultem, hogy vegre.... Csak az aggaszt, hogy miert csak feny fele forditva latszik kivehetoen.
De persze tesztelek meg ( ugysem birom ki a 2 napot. 2 eve varom ezt a pillanatot:))
2013. márc. 2. 22:24
9/30 anonim válasza:
Az x-epil megbizhato! Latok is valamit. Hetfo-kedd fele talan majd erosodik picit (lehet, 4-5 nap is lesz) holnap kb ugyanilyen lesz. Csak azert szolok, h ne legyel csalodott. A corax teszt viszont mar eros csikot adott, amikor x-epil meg mindig nagyon halvany volt. Szerintem itt lesz valami! :-)
10/30 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast. Napok ota alom vagyok ebed utan es a hasam is ugy fajdogal. Persze ezek lehetnek barmitol, de mivel 3.baba lenne, tudom, hogy milyen volt a lanyokkal. Raadasul mind a ket lanyom marciusban fogant, igy nekem ez az idoszak termekeny :))
2013. márc. 2. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!