X-epil teszt megbizhato?
Ez a ma reggeli:) valoban nem lett erosebb, de mar nem csak feny fele forditva latszik:))
na ezt kiírtam, mielőtt befejeztem volna:
szóval annyira nehéz, nem erre gondolni és nem rágörcsölni. 38 éves leszek nyárom, a kicsi decemberben 4. Tudom, hogy nem vagyok ellkésve, mégis azt érzem, hogy kifutok az időből.
Hat, gorcsoles ellen a legjobb, ha egy kicsit "onmegvalisito" dolgokra koncentral az ember. pl sport, hobbi, munka, vagy ami erdekel. Mondhatod, hogy erre nem ersz ra, mert a korod miatt surget az ido - de meg az is lehet, hogy igy hamarabb celba ersz.
Nem tudom miota probalod, de orvosnal jartal? Az utobbi szulesed ota is felmerulhetett valami olyan problema, amit kezelni kene.
Illetve gorcsoles ellen meg a kovetkezo gondolkodast tudnam ajanlani, de ne kovezz meg erte: probald erositeni magadban azt az oromot, h van a ket egeszseges gyermeked, amiert igazan szerencsesnek erezheted magad. Taplalkozz abbol a halabol, amit ezert a tenyert erzel es vagyd ugy a picit, hogy ha osszejon, az az elet bonusz ajandeka lesz szamodra. Remelem teljesul az almod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!