Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt megbizhato?

X-epil teszt megbizhato?

Figyelt kérdés
Ma reggel csinaltam kb 2-3 nap mulva jonne meg, feny fele forfitva szek vastag es rozsaszinu a masodik csik, jol kiveheto, de csak feny fele! Havsiman nezem, en akkor is latom, de az valoban nagyon-nagyon halvany. Isten tudja hany tesztet csinaltam mar, meg sosem volt ilyen. Idon belul jott ki, fenykepen is latszik, csak telefonrol nem engedi feltolteni:( szerintetek remenykedhetek? Pco+ir, meforal 2x1/2

2013. márc. 2. 21:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen megbíizató :)
2013. márc. 2. 22:56
 12/30 anonim ***** válasza:
Valami van, de ezt tényleg ismételni kellene pár nap múlva:)
2013. márc. 2. 23:31
 13/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli:) valoban nem lett erosebb, de mar nem csak feny fele forditva latszik:))

2013. márc. 3. 10:26
 14/30 A kérdező kommentje:
Ma reggeli medi lab sajnos full negativ:(
2013. márc. 5. 06:55
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez turelemjatek. En legkozelebb penteken probalkoznek. Mikorra nem varod? Nekem a corax teszt eros csikot adott, amikor az x-epillel igy szorakoztam!
2013. márc. 5. 07:33
 16/30 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, rendszertelen a ciklusom. A 30. Nappn vagyok. Veszel coraxot es x- epilt is a hetvegere. A corax mind a let lanyomat kimutatta nekem is, igaz a nagyobbik majdnem 8, a kicsi meg 5 hetes volt :)
2013. márc. 5. 09:12
 17/30 anonim ***** válasza:
Kivanom, hogy osszejojjon! Drukkolok!
2013. márc. 5. 13:41
 18/30 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm. annyira elkeserítő ez a "harc" néha. utálom magam, hogy nem bírom ki, csak veszem a teszteket, és esek pofára. Akinek még nincs gyereke, annak azért nehéz, de nehogy azt gondolja valaki, hogy 1-2 gyerkőccel a háta mögött könnyebb elviselni a kudarcot. Épp azért nehéz, mert velem már megtörtént a csoda. nem is egyszer, hanem kétszer. És annyira reménykedve nézem atesztcsíkon ahogy a pisi halad és bízom benne, hogy úgyanúgy, mint a lányoknál, most is rögtön szépen erős egyértelműen kijön az a bizonyos csík...de nem jön. Aztán elkezdem forgatni fény felé, pedig az eszemmel már tudom, hogy negatív, de járatom az agyam, hogy milyen indokok lehetnek, ami miatt még negatív, forgatom a tesztet és látni vélem a csíkot, jutnak eszembe az itteni kérdések és siker sztorik, amik ugyan így indultak, bíztatom magam, hogy hátha...de semmi. 2 éve várok erre a pillanatra és most sírok először a kudarc miatt, mert annyira biztosra vettem, hogy most sikerült. Tudom nem kell feladni, mert bármi lehet, de a
2013. márc. 5. 17:53
 19/30 A kérdező kommentje:

na ezt kiírtam, mielőtt befejeztem volna:

szóval annyira nehéz, nem erre gondolni és nem rágörcsölni. 38 éves leszek nyárom, a kicsi decemberben 4. Tudom, hogy nem vagyok ellkésve, mégis azt érzem, hogy kifutok az időből.

2013. márc. 5. 17:56
 20/30 anonim ***** válasza:

Hat, gorcsoles ellen a legjobb, ha egy kicsit "onmegvalisito" dolgokra koncentral az ember. pl sport, hobbi, munka, vagy ami erdekel. Mondhatod, hogy erre nem ersz ra, mert a korod miatt surget az ido - de meg az is lehet, hogy igy hamarabb celba ersz.

Nem tudom miota probalod, de orvosnal jartal? Az utobbi szulesed ota is felmerulhetett valami olyan problema, amit kezelni kene.

Illetve gorcsoles ellen meg a kovetkezo gondolkodast tudnam ajanlani, de ne kovezz meg erte: probald erositeni magadban azt az oromot, h van a ket egeszseges gyermeked, amiert igazan szerencsesnek erezheted magad. Taplalkozz abbol a halabol, amit ezert a tenyert erzel es vagyd ugy a picit, hogy ha osszejon, az az elet bonusz ajandeka lesz szamodra. Remelem teljesul az almod!

2013. márc. 5. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!