Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt megbizhato?

X-epil teszt megbizhato?

Figyelt kérdés
Ma reggel csinaltam kb 2-3 nap mulva jonne meg, feny fele forfitva szek vastag es rozsaszinu a masodik csik, jol kiveheto, de csak feny fele! Havsiman nezem, en akkor is latom, de az valoban nagyon-nagyon halvany. Isten tudja hany tesztet csinaltam mar, meg sosem volt ilyen. Idon belul jott ki, fenykepen is latszik, csak telefonrol nem engedi feltolteni:( szerintetek remenykedhetek? Pco+ir, meforal 2x1/2

2013. márc. 2. 21:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Koszonom, tudom, mindenben igazad van. Tobbszor atsegitettek mar a lanyok a mely ponton, da ez a mostani mas volt. Annyi jelet kaptam es meg a halvany teszt is. Olyan biztato volt. Penteken csinslok egy utolso tesztet es ha negativ, akkor feladom. Amugy dokihoz jarok pco+ir van es a lanyok elott is pcos voltam de ok spontan sikerultek. Most 2xfel meforalt szedek, dietat probalom tartani es heti 1x sportolok is.

Koszi, hogy irtal!

2013. márc. 5. 21:56
 22/30 A kérdező kommentje:
Ma reggel kavezaccos es szonte fekete verzessel kezdodott a menzeszem, ugyhogy tuti nincs baba :(( talan kovetkezo honapban...
2013. márc. 8. 18:54
 23/30 anonim ***** válasza:
Uj honap, uj lehetoseg! Keress valami gondolatelterelot, amit elvezel! Drukkolok!
2013. márc. 8. 19:22
 24/30 A kérdező kommentje:

Koszi! Baranyhimlosek a lanyok, aztan husvet utan mutik a nagyot, mert van az orran egy anyajegy amit megplasztikaznak, ugyhogy szerintem majus elejeig levegohoz sem jutok :)

Minden jot!

2013. márc. 8. 21:59
 25/30 A kérdező kommentje:

[link]

A ma reggeli tesztem :)))))))

2013. ápr. 9. 21:34
 26/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2013. ápr. 10. 22:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Isten ments, hogy ijesztgesselek de én úgy tudom, hogy a kávézacc szerű mensi terhesség elején/alatt utalhat méhenkívülire is... Vigyázz magadra és menj dokihoz, remélem minden rendben lesz és csak a szervezeted játszadozik :)!

Gratulálok!

2013. ápr. 10. 23:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Koszonom, de az a marcius 8-iki menzeszem volt, a baba marcius vegen fogant, ez egy regi kerdes, csak azert irtam meg, hogy kovetkezo honapban sikerult, mert masnak is jo pelda lehet, hogy ne adja fel. Na meg olyan jo szep eros pozi teszttel dicsekedni vegre:)))))))))
2013. ápr. 11. 05:18
 29/30 anonim ***** válasza:
Jajj akkor ne haragudj, így már visszaszivom amit írtam és csak gratulálok!!!!!!! :)
2013. ápr. 11. 07:33
 30/30 A kérdező kommentje:
Koszonom, nem akartal rosszat. Amugy en is arra gondoltam eloszor, hiszen a halvany tesztek es a kavezacc erre ital, de mivel hugomnak volt par eve mehen kivulije es majdnem belehalt, igy ismerem a tobbi tunetet. Nekem viszont semminmas nem volt, igy megnyugodtam, hogy nem amiatt van ez a fajta verzes. Es hat nehany het mulva beigazolodott, hogy akkor nem volt baba, viszont most igen:)))))
2013. ápr. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!