X-epil teszt megbizhato?
Koszonom, tudom, mindenben igazad van. Tobbszor atsegitettek mar a lanyok a mely ponton, da ez a mostani mas volt. Annyi jelet kaptam es meg a halvany teszt is. Olyan biztato volt. Penteken csinslok egy utolso tesztet es ha negativ, akkor feladom. Amugy dokihoz jarok pco+ir van es a lanyok elott is pcos voltam de ok spontan sikerultek. Most 2xfel meforalt szedek, dietat probalom tartani es heti 1x sportolok is.
Koszi, hogy irtal!
Koszi! Baranyhimlosek a lanyok, aztan husvet utan mutik a nagyot, mert van az orran egy anyajegy amit megplasztikaznak, ugyhogy szerintem majus elejeig levegohoz sem jutok :)
Minden jot!
Isten ments, hogy ijesztgesselek de én úgy tudom, hogy a kávézacc szerű mensi terhesség elején/alatt utalhat méhenkívülire is... Vigyázz magadra és menj dokihoz, remélem minden rendben lesz és csak a szervezeted játszadozik :)!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!