Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Romed teszt csík menyire...

Romed teszt csík menyire megbizható?

Figyelt kérdés
tegnap délután teszteltem vele és egyből kijött halványan pozitív eredmény.még ma is látszik rajta szeretnénk neki hini vanak tapasztalatok róla?
2013. febr. 27. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban egy másik fajtát és ha az is pozitív, akkor tuti a baba.
2013. febr. 27. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ.ezt a romed teszt csíkot is a gyógyszertárban vetem.még várok továbi válaszokat akik teszteltek ilyen tesztel és téleg babásak voltak.
2013. febr. 27. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. febr. 27. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, hihetsz neki. Én is gyógyszertárban vettem. Már nem tudom, hogy ez volt-e az első, amit csináltam, mert dátumokat nem írtam rá, de teljesen megbízható. Ha halvány pozitív, akkor ott a baba! :-)
2013. febr. 27. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Szerintem baba van :)

2013. febr. 27. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!