Szerintetek? Baba lesz? Írjatok
Figyelt kérdés
V màr egy kislànyom 2007ben született. Aztàn kb2010 óta kisteso projektbe keztünk.Sajnos azóta semmi.Voltak egy -kèt hetes kèsèsek ,de semmi. Szűrèseken p1es volt minden rendben talàltak....Most az a helyzet àll fent ,hogy màjus 5.èn volt meg utoljàra,csinàltam teszteket ,de negatív junius 4.èn is csinàltam azonmintha làttunk volna 2,de szàradàs utàn csak 1.. Xepileztem utànna,nega volt.2hete reggeli vizeletből.Tünetek? Hàt olyan mindjàrt megjőn èrzèsem van hetek óta fàradt vagyok..aludnèk. Melleim inkàbb a bimbom èrzèkeny.Pisilni most nem.jàrok.sokat,de pàr hete mèg igen...Hànyinger,kívànossàg nincs....Jùlius 5.re nem.vàrtam nem is jött csak a görcsök,plusz derèkfàjàs.....Ma elmentem az Sztkba Cytológiàra is kellet mennyek ... Elmondtan a dolgokat elkezdett vizsgàlni hüvelyi uhval ès,azt mondta hogy nem làtja a petefèszkeimet ,mert nagyon vastag a hasfalam:/ kaptam beutalót egy màsik vàrosba ott jobb minősègü az uh.. Csütörtökön megyek du..Leleten ez àl: St: Èp portio.AVastag hasfalon àt kp.nagy uterus sejthető anteflexioban szabad környezetben.TVS:Norm.nagysàgu ès stukturàju uterus.14mm-es endometrium.Adnexek nem hozhatók làtótèrbe.Hóyag fala èp bennèke echomentes...Most azèrt is küld el mert lehet h PCO syndromàm van...de igy h nem làtta a mèhem nem tudja... Valaki vmi tanàcsot vagy volt e màr igy vki esetleg? Tesztet màr nem akarok csinàlni azt a 3 napot màr kibírom.Bocsi ,ha hoszzú lett ,ès a hibàkèrt is teloról pötyögtem.Hasam bal oldalt kemènyebb alul feszűlèst èrzek.vannan enyhe görcsök is .2013. júl. 9. 08:08
1/2 anonim válasza:
Szerinted ha a doki az uh-on nem látott semmit és nem tudott semmit mondani, akkor mi látatlanban mit mondhatnánk? Csinálj tesztet! Várj türelmesen, h mit mondanak majd a köv vizsgálaton. Mást nem tehetsz.
Abban meg ne reménykedj, h valaki majd jön, akinek pont így volt, mert erre kicsi az esély. De ha pl. valaki tényleg ugyanezeket produkálta és baba lett belőle, neked akkor se biztos, h baba lesz.
2/2 anonim válasza:
Ennyi idős terhességet már az orvos meg kell tudjon állapítani, vagy legalábbis valőszínűsíteni manualis vizsgálattal is. Méhtest felpuhul, hüvely fala szederjesebb. Szóval pici az esélye a terhességnek.
Elmész orvoshoz, kivizsgalnak, kezelnek, és pikk pakk összejön a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!