Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jobb lesz vagy rosszabb?...

Jobb lesz vagy rosszabb? Írjatok légyszi!

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy babát szeretnénk és próbálkozunk is. Most is a nemvártat várom, hogy kiderüljön mi van. Sajnos Frontint szedek mert vannak szorongásaim de szeretném abbahagyni mert nem jó érzem magamon és a babának sem jó mert fejlődési rendellenesség lehet tőle. Nem akarok neki ártani. Ha nem veszem be a gyógyszert akkor nehezen kapok levegőt és kalapál a szívem, de nincs bajom mert megvizsgáltak és mondták, hogy pszihés alapon vannak a tünetek. Az egész napomat tönkreteszi a rossz közérzet. Van valami ötletetek erre, hogy hogyan győzzem le ezeket a dolgokat. Úgy szeretném és van már gyermekem ezért sem akarok gyógyszeren élni. Napi egyet szedek reggel fél és este fél. Kérlek segítsetek. El vagyok kenődve nagyon.
2010. júl. 21. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem dokival beszéld ezt meg (pszichiáter, vagy akihez jársz), mert gondolom nem egyik napról a másikra kellene abbahagyni ezt a gyogyit, hanem fokozatosan szokták.
2010. júl. 21. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is dokival vagy természetgyógyásszal beszélj, h esetleg tud-e valamilyen másik alternatív megoldást a problémád megoldására! Biztosan menni fog! Nyugi, ne idegeskedj!!!!
2010. júl. 21. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszönöm, hogy írtatok. Megpróbálom a természetgyógyászt mert nem akarok szedni semmi gyógyszert. És jól akarom magam érezni. Sokat jelentett hogy írtatok.Köszi

2010. júl. 21. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem két éve írt fel a pszichiáter frontint.Nálam a feszültség szédülést és erős hányingert produkált folyamatosan.Viszont én a frontin mellé kaptam más gyógyszert is ami közvetlen a tünetek megszűnését segíti amiket az agyalapi mirigy termelte u.n.boldogság hormon csökkenése okoz.Ezt a gyógyszert egy évig kellett szednem,a frontinból(ami csak ideiglenes kedély javító de nem gyógyít)csak akkor kellett be vennem ha tényleg erős tüneteim voltak!Az orvosom azt mondta a gyógyszer segít a hormonszint visszaállításában de nekem kell meg tanulnom az adódó problémákat helyesen kezelni,hogy ne okozzanak többé gondot.Nem mondom,hogy így két év elteltével minden tökéletes mert néha elő jön a szédelgés,hányinger de már nem kell gyógyszer ahhoz,hogy megszűnjön!Tehát szerintem menj vagy vissza a pszichiáterhez vagy egy másikhoz és kérj olyan gyógymódot ami nem csak átmenetileg szünteti meg a fulladást mert frontinnal nem gyógyulsz meg csak amíg szeded és ugye nem akarod nyugtatóval élni az életed!!!Én tudom ez mennyire rossz hidd el de a frontin nem megoldás!

Remélem sikerül leküzdened és még valami:Nem is gondolnád mennyien vannak még ebben a cipőben!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked és persze koronaként egy egészséges,gyönyörű babát aki a legnagyobb gyógyír!!!

Gy.

2010. júl. 21. 15:29
 5/8 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, hogy írtál. El sem hiszed, hogy mennyire jólesik. Ma voltam a háziorvosnál és mondta, hogy semmi szervi bajom nincs de menjek el pszihiáterhez. Akkor elmegyek és megpróbálom megkeresni a megoldást. Azt még megtudod írni nekem, hogy mi történika pszihiáternél vagy, hogy működik ez az egész? Székesfehérvár környékén lakom és itt kéne jó pszihiáter de nem ajánlott senkit még a háziorvos csak mondta, hogy keressek. Szerinted hogy találok egyet? Köszönöm előre is a segítségedet nagyon sokat jelent nekem.
2010. júl. 21. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!Utolsó vagyok!Én szakrendelésre mentem el miután munkában nagyon sokat voltam rosszul és az üzemorvos ezt tanácsolta.Egyébként kom.megyei vagyok tehát szomszéd!:)Kértem időpontot és el mentem.Kicsit kellemetlenül éreztem magam de ma már csak viccelődöm,hogy dilidokihoz jártam mert közben kiderült,hogy nem én vagyok az egyetlen a környezetemben sem aki erre szorul.Sajnos a mai világban egyre többen vannak akiknek a lelki eredetű poblémák fizikális rosszullétet okoznak amihez már sajnos szakember kell mert egyedül nem lehet leküzdeni mivel mint írtam hormon hiány okozza a tüneteket és azokat kezelni kell!Szóval el mentem és a filmekkel ellentétben nem volt bőr kanapé!:)Nekem egy tesztet kellett elsőnek kitölteni ebből gondolom próbálták kielemezni mennyire mély a lelki problémám.Azután beszélgettem a dokinővel arról mik azok amik nyomasztanak de semmi nagyon komoly csak lazán mint mikor egy ismerőssel beszélsz a gondjaidról.Majd el magyarázta mi okozza a rosszullétet és,hogy ami gyógyszert egy éven keresztül szednem kell emiatt miben fog segíteni.Azután fel írta a receptet és írt fel azért frontint nekem is de azt csak arra az esetre amikor már nagyon erősek a tüneteim és persze csak addig kell amíg a másik gyógyszer el nem kezd hatni.Először köv.hónapban kellett vissza mennem majd utána már csak két havonta és egy év után abba is hagyhattam a gyógyszert és többet nem kellett mennem.Szóval ne aggódj nem lesz agymosás,gumi szoba és muszálydzseki sem:)csak egy kis beszélgetés ami nem kötött és feszélyezett!!!

Nagyon sok sikert kívánok és ha még kíváncsi vagy bármire írj!

Szia!

Gy.

2010. júl. 22. 20:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm neked a választ és a segítséget. Akkor felkeresek én is egy pszihodokit és rázúdítom a dolgokat:)) Na viccen kívül remélem segíteni fog és nekem sem kell majd gyógyszer. Örülök, hogy Te jobban vagy és sikerült a gyógyulás ezért én is bizakodom, hogy egyszer még lesznek tökéletes mindennapjaim mármint egészségileg. Azért ha nem baj majd megírhatom neked a fejleményeket? Nem akarlak zaklatni csak nagyon jólesett, hogy írtál és tudom nem vagyok egyedül. Most ezt érzem de azért nem hülyültem meg:) de sokat segítettél. Köszönöm.
2010. júl. 23. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár csak most tudtam írni azért várom mi volt a dokinál!!!Egyébként mivel előző válaszaim is terebélyesek lettek nem írtam de sógornőmnek ugyanez a problémája mint neked!El ment ő is dokihoz először ügyeletre mert annyira befulladt,ott írtak neki sanax-ot azután el ment rendelésre pszichológushoz aki beszélgetett vele kicsit majd írt fel neki olyat amit rendszeresen kell szednie és nem bekábítja hanem fokozatosan segít neki mint amit én is szedtem.Egy héttel később,többekközött amiatt is,hogy nem szedte rendesen megint nagyon rosszul volt és ma ment vissza a dokihoz aki adott másik gyógyszert ami kicsit erősebb de lelkére kötötte,hogy szedje rendesen!!!Ezt csak azért írtam le mert egyrészt tényleg nem vagy egyedül másrészt pedig,hogy lásd van megoldás és nem szabad feladni mert csak egészségesen tudsz igazán boldog lenni,ami csak egy karnyújtásra van de azért tenni kell!!!!Csak egy pici lépés a teljes egészséges,boldog élet!Ne várj!!!

Írj mi volt az orvosnál és legyen előtted,hogy van gyógymód!!!

Akár priviben is írhatsz ha bátorítás kell segítek amiben tudok!!!

IRJ!

Szia!

Gy.

2010. júl. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!