Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?
Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés előtt) és elvileg épp peteérésem is van...
Én már szeretnék babát és a párom is,de azért vette ki,mert kicsit még várni akar a picivel pénzügyi okok miatt.Szerintetek esély?
omg.. te még ne akarj gyereket bakker....
ráadásul a pasid nem is akar. ha akarna nem venné ki. ezt hívják védekezésnek.
és nem, nem lehet szex közben érezni, sőt, néha még hetekkel utána sem.
kedves első!
1. amint leírtam szeretnénk
2. amint szintén leírtam pénzügyi ok miatt várunk még vele kicsit,mivel kilátásban van egy nagyon jó munka,tökéletes fizetéssel,és ez miatt nem védekezünk,mert rákapcsolni még nem akarunk,viszont ha becsúszik,biztos nem lenne vetélés,tehát megtartanánk...
mellesleg nov.9.-én, 10.-én, 14.-én, dec. 1.-én és 2.-án vagyis ma is védekezés nélkül feküdtünk le.amit furcsállok inkább az,hogy fáj a mellem,pedig még csak 20.-án kéne megjönni.előtte egy héttel szokott csak fájni menzesz előtt,de még akkor is kizárt,hogy jövőhét ilyenkor megjöjjön, tehát ezt furcsállom... ha beágyazódott volna múlt hónapban való együttlétünk miatt barna folyásnak is lenni kellett volna nem? nem csak mell fájásnak. (egyébként még első baba lenne,ezért sok mindent még nem tudok...)
hozzáteszem én nem szeretkezés közben éreztem, hogy esetleg abból lehetne baba,hanem kb 2-3órával utána,mikor elkezdtem gondolkozni raja,jött egy ilyen érzés, hogy mi van ha...
(tehát nem a szeretkezés közepette történt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!