Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK!...

Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?

Figyelt kérdés

Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés előtt) és elvileg épp peteérésem is van...

Én már szeretnék babát és a párom is,de azért vette ki,mert kicsit még várni akar a picivel pénzügyi okok miatt.Szerintetek esély?

2012. dec. 2. 20:08
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
a ciklus.hu-n fent vagyok... a menstruációm vezetem,a hőmet nem, viszont az szerint volt 9.-én, tegnap és ma peteérésem...ezért reménykedem ennyire...
2012. dec. 2. 21:17
 22/25 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Ha az előző ciklusban tegerbe estél, egy teszt már kimutathatja. Lőj el egyet és okosabb leszel.

Ha negatív, akkor próbáld meg elfogadni.

Ha 3 hét múlva kellene megjönnie, akkor még peteérésed sem volt, és semmiféle tünetet nem érezhetsz amit baba okozna. Az kb a nemvárt idején fordulhat elő, de akkor sem biztos hogy lesz, és pláne nem biztos hogy babától.

Az agyunk csodákra képes ha valamit nagyon szeretnénk, vagy nagyon nem.

Igen, tudom milyen érzés két babát elveszíteni...

Amit tehetsz azért, hogy többet ne forduljon elő, az egy kivizsgálás endokrinológusnál. Ha hormonprobléma miatt voltak a vetélések, csak ő tud hathatós segítséget nyújtani, a nődoki sajnos nem. :-(

Ha kiderül a probléma és kezelve van, mindketten megnyugodnátok, és talán a párod is hajlandó lenne élesben próbálkozni a babával.

2012. dec. 3. 06:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy kommunikálnod kéne a pároddal, és felvilágosítani te mennyire rágörcsöltél a témára ő meg nem is akarja a gyereket, ha meg akarja ne vegye ki és nem kell cetlikre irogatnod az együttlétek dátumait...
2012. dec. 3. 08:16
 24/25 A kérdező kommentje:
tegnap fájt a mellem,ahogy azt már leírtam, viszont estére a hasam is elkezdett szurkálni...alig bírtam elaludni.Ez mitől lehet?
2012. dec. 3. 18:39
 25/25 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2012. dec. 6. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!