Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK!...

Lehet baba? KÉRLEK ÍRJATOK! Amint lefekszem a párommal, már érezhetem, hogy ebből baba lesz? Ha igen, mik lehetnek a jelei?

Figyelt kérdés

Elméletileg vannak akik megérzik...én tegnap és ma is lefeküdtem a párommal,védekezés nélkül (de kivette élvezés előtt) és elvileg épp peteérésem is van...

Én már szeretnék babát és a párom is,de azért vette ki,mert kicsit még várni akar a picivel pénzügyi okok miatt.Szerintetek esély?

2012. dec. 2. 20:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

volt menstruációd mostanában? Ha irod, hogy 20-án kellene megjönnie akkor múlthéten kellett, hogy legyen.

A barnázás sem mindenkinél jelentkezik, van aki menstruál is terhessége alatt.

Nem hiszem, hogy melleid azért fájnának, mert tünet. Lehet, hogy csak a párod volt "durvább" aminek most van hatása. (velünk is már megtörtént)

Ha kivette nem hiszem, hogy terhes lennél.

Mikor volt az utolsó mensid első napja?

2012. dec. 2. 20:58
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam volt menzeszed?JAAA amugy azt irtad hogy most érezted hogy mi van ha a mostani szexből fogant meg.... drágám fogalmazz ésszerűen ha kimaradt a mensid lehetsz terhes ha megvolt nem vagy az Mit akarsz még tudni?Biologia alapok általános iskolsoknak cimű könyvet ajánlom neked.
2012. dec. 2. 21:00
 13/25 A kérdező kommentje:
utolsó mensi kezdete nov.17 és 22.-ig tartott...
2012. dec. 2. 21:00
 14/25 A kérdező kommentje:
igen volt viszont menzesz előtt feküdtünk le...
2012. dec. 2. 21:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok:

[link]

itt kiszámolhatod, hogy mikor eshettél teherbe, azaz dec.1-én. NEM ÉREZHETSZ MÉG SEMMI TÜNETET

2012. dec. 2. 21:03
 16/25 A kérdező kommentje:
egyébként azért vagyok ennyire megakadva a témán,mert már 2x pont ugyan ilyen helyzetből történt spontán vetélésem és eléggé félek...ha az vagyok,nagyon oda akarok figyelni rá és az idegeskedéseket mellőzni...nem úgy,mint anno...
2012. dec. 2. 21:05
 17/25 Kávétejszín ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, normálisan válaszoltam. Úgyhogy kérlek, mellőzd ezt a fajta reagálást, mert így nem akarnak majd segíteni neked az emberek...
2012. dec. 2. 21:09
 18/25 A kérdező kommentje:
ja és ha tudnátok milyen érzés az, hogy vágysz egy babára és 2x is elvetélsz,akkor lehet, hogy ti is így állnátok hozzá...csinálsz tesztet,ott egy erős 2csíkos teszt,a párod a biztosítót otthagyva rohan hozzád haza h úristen babánk lesz,mikor 6,2mm-es picurkát mutat az UH-otok aztán 1hét után eltűnik a kis pöttöm...és szerintem ez is okozza azt, hogy még várni akar vele a párom...és szerintem ezért fogja a pénzre...
2012. dec. 2. 21:10
 19/25 A kérdező kommentje:
kávétejszín ez nem is neked ment... hanem akik itt úristeneznek és azzal jönnek,hogy nem is való nekem baba... mikor már 2-t így is elveztettem... :(
2012. dec. 2. 21:12
 20/25 Kávétejszín ***** válasza:
87%

Rendben, félreértettelek, úgyhogy elnézést kérek.

Vezeted a menstruációd/hőd/stb.? Vannak nagyon jó ilyen oldalak, pl. ciklus.hu

2012. dec. 2. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!