Mennyi igazság van abban, hogy ha menstruáció alatt lesz valaki terhes, akkor lánya fog születni? Lányos anyák írjatok tapasztalatot!
Tudom, hogy valószínűleg már nem aktuális, csak szeretném erősíteni a szabályt:)
Ugyanis én menstruáció alatt lettem terhes, és fiam lett.
Mivel az orvosom is úgy gondolta, hogy ki van zárva, hogy menstruáció alatt lettem terhes, jól el is számolt, így szépen le is csúsztunk a 12 hetes UH-ról, meg a nyaki redő mérésről, ezek ingyenes vizsgálatok, utána a vizsgálatok 15 ezer forintunkba kerültek. Én biztos voltam benne, hogy a menstruáció alatt volt, hiszen felírtam, mikor szeretkeztünk.
Fiam, most múlt két éves, imádni való.
Szerintem nem garancia, hogy mensi alatt lány fogan.
Én úgy tudom, hogy a gyorsaságon múlik, azaz, a "fiúk" gyorsabban úsznak, a "lányok lassabban", de ez alapján csak fiúk lennének, ebből arra következtetek, hogy lányok tovább élnek.
Bocsi a "kis" eszme futtatásért, remélem azért az erre tévedők még találnak hasznos infot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!