Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy sosem lehet majd...

Lehet, hogy sosem lehet majd babám?

Figyelt kérdés

Párom mostanában mondogatta, hogy szeretne babát és nekem már régen is sokszor eszembe jutott, hogy mivan ha nem lehet babám? Mindig megszokott jönni, de mióta megjön ( kb. 13 éves korom óta ) sosem pontos..általában 31 és 36 nap között váltakozik az időpont. Van ennek valami köze ahhoz, hogy esetleg nem lehet baba , hogy nem napra pontosan jön meg? Köszönöm a válaszokat!

24 L

2013. júl. 5. 20:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy párommal évek óta (3éve ) megszakítással "védekezünk", de még sosem volt "probléma". Másnak meg védekezéssel is összejön.
2013. júl. 5. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, csomó nőnek nem pontos a ciklusa!
2013. júl. 5. 21:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, hogy 40 napos ciklusaim is voltak, sőt olyan is előfordult, hogy késett 8-10 napokat. Két gyermekem van. A második 2 hónapos :) Nyugi, ezen tényleg nem múlik, csak annyival rosszabb, hogy nem fogod tudni biztosra, ill. csak később ha babát vársz, mint akiknek rendszeres.
2013. júl. 5. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Az nem jelent semmit. :) Amíg megjön általában nincs gond. Ha nem pontosan jön nem feltétlen jelent gondot. az h "védekeztek" az se intő jel. Mi 5 évig így csináltuk. Tavaly úgy döntöttünk h na akkor jöhet a baba 3.hónapra sikerült is. Nekem se volt pontos mindig. Plusz-mínusz napok mindig voltak. 5 hónapos a lányom és szeptemberben töltöm a 25. szülinapom :)

Ne ess kétségbe még ilyen hamar. Ha majd már több éve próbálkoztok sikertelenül akkor ráérsz ilyenek rágódni. De még akkor se biztos h nem lehet babád. Egy kis "segítséggel" meg lehet oldani. :)

2013. júl. 5. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Jaj , nagyon köszönöm a sok megnyugtató hozzászólást! Már nagyon régóta rágtam magam ezen, de ez tényleg adott egy kis megnyugvást ! :) Gratulálok mindenkinek a gyerkőcökhöz ! :)
2013. júl. 5. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem ennyire egyszerű, mert a hosszú ciklus több betegség jele lehet. De ez nagyon egyszerűen kideríthető nőgyógyásznál, ha esetleg tényleg nem jön össze 1 éven belül, konkrét próbálkozással sem.

De általában tényleg nem akadály a hosszabb ciklus. Vagy legalábbis javítható a dolog.

2013. júl. 5. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Hm, nekem napra pontos ciklusaim vannak, és több mint egy éve nem tudok teherbe esni.
2013. júl. 5. 21:40
 8/11 Lues ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! Mi is évekig megszakítással "védekeztünk". Nekünk sem csúszott be sosem a babó. Utána döntöttünk, hogy jöhet és elsőre összejött. :) Sok nő agyában cikáznak ezek a gondolatok. Én is sokszor rágtam rajta magam, hogy talán baj van velem, hisz csak megszakítással "védekezünk" és mégsem leszek terhes!!! Egy megoldás van, döntsetek, hogy akartok e babát és ha igen, akkor vágjatok bele! Minden görcsölés nélkül és hidd el, sikerülni fog!!!!!!
2013. júl. 6. 10:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk is így volt. Soha nem volt pontos a havim. Évekig "védekeztünk" megszakítással. Aztán egyszercsak random teherbe estem. Szülés óta 31 naposak a ciklusaim, csak kisebb gondok vannak. Általában szerintem a 35 nap és annál hosszabb ciklusoknál van ok aggodalomra.
2013. júl. 6. 13:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2013. júl. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!