Párom mostanában mondogatta, hogy szeretne babát és nekem már régen is sokszor eszembe jutott, hogy mivan ha nem lehet babám? Mindig megszokott jönni, de mióta megjön ( kb. 13 éves korom óta ) sosem pontos..általában 31 és 36 nap között váltakozik az időpont. Van ennek valami köze ahhoz, hogy esetleg nem lehet baba , hogy nem napra pontosan jön meg? Köszönöm a válaszokat!
Még annyi, hogy párommal évek óta (3éve ) megszakítással "védekezünk", de még sosem volt "probléma". Másnak meg védekezéssel is összejön.
2013. júl. 5. 21:02
2/11 anonim válasza:
Nyugi, csomó nőnek nem pontos a ciklusa!
2013. júl. 5. 21:02
3/11 anonim válasza:
Nekem volt, hogy 40 napos ciklusaim is voltak, sőt olyan is előfordult, hogy késett 8-10 napokat. Két gyermekem van. A második 2 hónapos :) Nyugi, ezen tényleg nem múlik, csak annyival rosszabb, hogy nem fogod tudni biztosra, ill. csak később ha babát vársz, mint akiknek rendszeres.
2013. júl. 5. 21:07
4/11 anonim válasza:
Az nem jelent semmit. :) Amíg megjön általában nincs gond. Ha nem pontosan jön nem feltétlen jelent gondot. az h "védekeztek" az se intő jel. Mi 5 évig így csináltuk. Tavaly úgy döntöttünk h na akkor jöhet a baba 3.hónapra sikerült is. Nekem se volt pontos mindig. Plusz-mínusz napok mindig voltak. 5 hónapos a lányom és szeptemberben töltöm a 25. szülinapom :)
Ne ess kétségbe még ilyen hamar. Ha majd már több éve próbálkoztok sikertelenül akkor ráérsz ilyenek rágódni. De még akkor se biztos h nem lehet babád. Egy kis "segítséggel" meg lehet oldani. :)
2013. júl. 5. 21:10
5/11 A kérdező kommentje:
Jaj , nagyon köszönöm a sok megnyugtató hozzászólást! Már nagyon régóta rágtam magam ezen, de ez tényleg adott egy kis megnyugvást ! :) Gratulálok mindenkinek a gyerkőcökhöz ! :)
2013. júl. 5. 21:31
6/11 anonim válasza:
Azért ez nem ennyire egyszerű, mert a hosszú ciklus több betegség jele lehet. De ez nagyon egyszerűen kideríthető nőgyógyásznál, ha esetleg tényleg nem jön össze 1 éven belül, konkrét próbálkozással sem.
De általában tényleg nem akadály a hosszabb ciklus. Vagy legalábbis javítható a dolog.
2013. júl. 5. 21:35
7/11 anonim válasza:
Hm, nekem napra pontos ciklusaim vannak, és több mint egy éve nem tudok teherbe esni.
2013. júl. 5. 21:40
8/11 Lues válasza:
Nyugodj meg! Mi is évekig megszakítással "védekeztünk". Nekünk sem csúszott be sosem a babó. Utána döntöttünk, hogy jöhet és elsőre összejött. :) Sok nő agyában cikáznak ezek a gondolatok. Én is sokszor rágtam rajta magam, hogy talán baj van velem, hisz csak megszakítással "védekezünk" és mégsem leszek terhes!!! Egy megoldás van, döntsetek, hogy akartok e babát és ha igen, akkor vágjatok bele! Minden görcsölés nélkül és hidd el, sikerülni fog!!!!!!
2013. júl. 6. 10:12
9/11 anonim válasza:
Ez nálunk is így volt. Soha nem volt pontos a havim. Évekig "védekeztünk" megszakítással. Aztán egyszercsak random teherbe estem. Szülés óta 31 naposak a ciklusaim, csak kisebb gondok vannak. Általában szerintem a 35 nap és annál hosszabb ciklusoknál van ok aggodalomra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!