Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miéert van az hogy másnak...

Miéert van az hogy másnak ősszejőtt a clostitol nekem meg nem? sosem lesz babam?

Figyelt kérdés
el vagyok keseredvel .mi csinálunk roszul valamit?mit tegyek?
2008. máj. 7. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ne keseredj el, nem vagy egyedül.Én most tartok a 2.Clostis hónapomnál.Veled mi a helyzet?Mikor akcióztatok, mert egyáltalán nem biztos,h a 14 napon van a peteérés.Ovu.tesztet használsz?
2008. máj. 7. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a clostilos dolog nem jön össze egy jó darabig, szerintem keresd fel a Kaáli intézetet, ott kifejezetten ilyen esetekkel foglalkoznak. Én most várom az első babámat!

2008. máj. 7. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
pénteken megyek vissza a dokihoz.mi lehet a bajom?rosszul csinálunk valamit?volt 19mm éret petém volt az már jo még sem jőtt őssze
2008. máj. 7. 19:46
 4/5 A kérdező kommentje:
babahoz gratula.hamar ősszejőtt nektek?
2008. máj. 7. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs még elveszve semmi.Neked legalább volt egy szép petéd.Nekem még a clostitól sem volt az első adagnál.Most kezdem a másodikat.Biztos stresszelsz rajta és azért nem jön össze.Légy nyugodt.
2008. máj. 8. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!