Nekem már sosem lesz babám? Szerdán lett volna inszemem de ma voltam uhn és kiderült hogy stimulációval nincs pém a jobb oldali petevezetékben van egy 12mm tüsző a 12. napon. Hogy lehet ez?
4 hónapja minden hónapban uhnak középidőben és 3-4 tüszőm szokott lenni , most szedtem a closty meg a fostimojn injekciót és egy tüszőm sem lett.
Rám fordítva hat?
Annyira el vagyok keseredve , hogy már be kell nyugodnom hogy nem lesz babám.
De ha gyogyszerek nélkül van pém akkor gyógyszerrel miért nincs a gyogyónak nem inkább még jobb pét kéne produkálni és nálam tök elszurt mindent ha ezt tudom egy szemet ne veszek be.
A dokim azt mondta hogy a köv. hónapban majd erősebb gyógyszereket ad , akkor attól tuti lesz pém , nem megint csak tök semmit nem csinál mert ha nem szedek gyogyót szépen vannak tüszőim....
És persze a bal oldali petevezetékemben volt eddig minden hónapban pém , mert a jobb zárva van akkor most gyogyókkal meg érett egy csökött tüsző a jobb oldaliba miért fordult meg a szervezetem mehanizmusa???????
Sosem lesz már babám?????
Szia.
Köszönöm szépen a válaszod de hiába lesz érett petém a péig akkor is a lezárt oldalamon van és nem tudok onnan teherbe esni én mondtam a dokinak hogy várjunk egy hónapot mert igy műtét után a rossz oldalon fog érni a tüsző hogy megpiszkáltak odabent és hogy felborították az eddig jól működö szervezetemet de nem hallgatott rám kidobtam az ablakon 60.000 ftot a sok utazás gyógyszer injekció stbre pedig eddig mindig a bal oldalon értek a szép tökéletes tüszőim de most csak ilyen csitvák vannak a rossz oldalon pedig mindig 18-20mm szokott lenni a bal oldalon remélem a köv. hónapra visszaáll a szervezetem , jah és nem mellékes hogy a műtét miatt 23 napra menstruáltam de még akkor sem hitt nekem a doki hogy várjunk itt van az eredménye , bocsánatot kért hogy nem hitt nekem de már sokra megyek vele.
Neked is nagyon drukk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!